MENIU

MIRCEA ALBULESCU, imagine de pe PATUL DE SPITAL, după operaţia suferită

Mircea Albulescu
Mircea Albulescu şi medicii săi. Foto: <a href="http://www.tion.ro/mircea-albulescu-fotografie-cu-medicii-de-la-institutul-de-cardiologie-din-timisoara-pe-patul-de-spital/1483401" target="_blank">tion.ro</a>

Maestrul Mircea Albulescu, care a fost operat pe inimă, săptămâna trecută la Timişoara, este mai bine. Marian Gaşpar, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiacă, din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare, a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu echipa de doctori şi asistente, împreună cu pacientul Albulescu, aflat pe patul de spital.

„Maestrul Mircea Albulescu vă îmbrățișează pe toţi cu aceiaşi vervă şi umor, din mijlocul "inimoaselor " asistente de la Terapie, azi de dimineaţă, când povesteam despre Legenda Meşterului Manole care a zidit-o pe Ana (cea din stânga imaginii!), iar noi am schimbat Legenda, să o zidim pe Ana în "inimile zdrobite", acolo printre vâlvele inimii să ne facă mai veseli şi iubitori veşnici. Cu drag va îmbrăţişez şi eu, Marian”, scrie pe contul său de Facebook Marian Gaşpar, citat de tion.ro.

Actorul a ajuns marţi dimineața, cu un taxi, la Urgenţele Spitalului Judeţean din Timişoara, cu o criză anginoasă, având leziuni coronariene. El a fost transportat cu salvarea la Institutul de Cardiologie de la Pădurea Verde, unde i s-a efectuat un cateterism. Miercuri dimineaţă Albulescu a intrat în operaţie, unde chirurgii de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara i-au făcut un triplu by-pass, iar seara, după operație, pacientul s-a trezit.

Mircea Albulescu a fost transferat, duminică, de la Secţia de Terapie Intensivă la cea de Chirurgie Cardiacă, pentru a se recupera.

Mai multe articole despre:
operaţie Mircea Albulescu bypass