MENIU

MIRACOL - A ieşit din comă după 7 ani. Ultimul lucru pe care şi-l amintea e că dădea naştere

Danijela Kovacevic, o tânără de 25 de ani, din Serbia, și-a revenit din comă după șapte ani. Revenirea este considerată un adevărat miracol.

Danijela s-a îmbolnăvit grav în 2009, imediat după nașterea fiicei sale, Maria. Tânăra mamă a fost diagnosticată cu septicemie și, imediat după ce s-a trezit, şi-a întâlnit pentru prima dată fetiţa. În tot timpul comei ea a fost vizitată de fiica sa, ca şi de părinţii săi, care au petrecut mult timp în spital alături de fiica lor

În ultimele luni, după ce s-a trezit, tânăra s-a aflat într-o clinică germană, unde a început recuperarea. Medicii spun că Danijela se recuperează foarte rapid. “Poate sta în şezut, urmări discuțiile și să țină o tabletă în mână, dar şi să interacţioneze”, a povestit un angajat al spitalului. Tatăl fetei a declarat însă, că în ciuda rezultatelor bune, perioada de recuperare va dura mult.

“Oasele unei mâini fracturate se prind la loc mai bine de trei luni. Imaginați-vă de cât timp are nevoie Danijela pentru a scăpa de boală”, a spus tatăl fetei. Aceştia au deschis o campanie de strângere de fonduri, pentru că ar avea nevoie de aproximativ 50.000 de euro pentru recuperarea Danijelei.

sursa

Mai multe articole despre:
Serbia comă danijela Kovacevic