MENIU

Minora care A UCIS un bărbat, după ce a fost sechestrată într-un apartament din Piatra Neamţ, va fi cercetată în libertate. Detalii ȘOCANTE din anchetă

Adolescentă. Poză arhivă

Adolescenta care a înjunghiat mortal un bărbat de 41 de ani, care încerca să o violeze, este cercetată în libertate. Fata de 16 ani ajunsese în locuința agresorului, din Piatra-Neamț, ca să discute despre un loc de muncă în străinătate. Acolo, însă, bărbatul ar fi sechestrat-o și atacat-o. 

Tânăra le-a povestit anchetatorilor că a găsit pe Internet un anunţ de angajare în străinătate. Aşa s-a întâlnit cu bărbatul de 41 de ani şi a mers cu el, ca să discute oferta. A ajuns în apartamentul bărbatului din Piatra Neamț, iar acolo acesta ar fi încercat să o violeze. Părinții adolescentei de 16 ani sunt în stare de șoc.

”A zis că a omorât un om. Vai de mine și de mine. O fi primit o sumă de bani de la acesta, că a fost violată... Că o fi încercat să tragă de ea și s-a apărat”, a declarat mama minorei.

Fata a încercat să fugă, însă nu a reușit pentru că ușa fusese încuiată. Atunci a luat un cuțit, cu care l-a înjunghiat mortal pe bărbat. Tot ea a sunat la 112 și a anunțat crima.

”Fata mea a omorât un om. Cât de greu vă este să acceptați asta ca părinte? Foarte greu, vă dați seama. Foarte greu. Eu am căzut jos și am chemat ambulanța”, a spus tatăl tinerei. 

Oamenii din bloc s-au alarmat când au auzit ţipete din apartamentul închiriat de bărbatul de 41 de ani.

”Era un țipăt de copil. După jumătate de oră am auzit zgomote când au spart ușa”, a precizat un vecin.

Potrivit Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamț ”Deoarece persoana se afla în stare de șoc și nu putea să ofere detalii concrete cu privire la locația la care aceasta se află, polițiștii au intervenit în două locații aflate pe același etaj în imobilul respectiv.”

Anchetatorii continuă cercetările în dosarul de omor.