MENIU

MINIVACANŢĂ de alegeri. Plângere penală împotriva lui Ponta şi a trei miniştri

MINIVACANŢĂ de alegeri. Plângere penală împotriva lui Ponta şi a trei miniştri

Un student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti a depus o plangere penala la DNA impotriva premierului Victor Ponta si a trei ministri, nemultumit de faptul ca este fortat sa intre in minivacanta de alegeri.

Alexandru Bajdechi, student in anul I la Drept, a anuntat miercuri ca a depus plangere penala pe numele lui Victor Ponta pentru abuz in serviciu, precum si impotriva ministrului Educatiei Remus Pricopie si ministrului delegat pentru Invatamant Superior Mihnea Costoiu, cu aceleasi acuzatii, relateaza Ziare.com.

O astfel de reclamatie la DNA a fost facuta si pe numele ministrului Muncii, Rovana Plumb, aceasta fiind acuzata de complicitate la abuz in serviciu.

Gestul tanarului, fost presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor Constanta, vine dupa ce Executivul a decis marti, prin hotarare de guvern, ca toti studentii romani sa aiba liber vineri, 14 noiembrie, si luni, 17 noiembrie, pentru a putea merge sa voteze in localitatile de domiciliu, cu toate ca pot face acest lucru si la orice sectie din orasele in care se afla, pe listele suplimentare.