MENIU

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, rănit într-un accident rutier

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, rănit într-un accident rutier

Ministrul Transporturilor a fost rănit ușor într-un accident rutier. Lucian Bode era pasager în mașina care a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism, potrivit Realitatea Plus. 

S-a întâmplat pe DN7, între Pitești și Râmnicu Vâlcea, aceeași porțiune de drum pe care fostul ministru Daniel Chițoiu a omorât doi oameni. 

Ministrul Transporturilor a suferit o fractură de piramidă nazală, în timp ce șoferul său și-a fracturat o mână. A fost rănit și un pasager din autoturismul înmatriculat în Polonia, cu care a intrat în coliziune mașina ministrului. 

"În cursul zilei de 30 august, pe drumul de întoarcere de la Zalău la Bucureşti, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş, într-un eveniment rutier.

Menţionăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul maşinii, acesta fiind pasager. În urma acestui eveniment ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare", a precizat ministerul într-un comunicat emis luni, după ce presa a relatat incidentul. 


Potrivit sursei citate, organele abilitate au deschis o anchetă în acest sens

Mai multe articole despre:
bode accident ministru chitoiu