MENIU

Ministrul Sănătăţii, precizări de ultimă oră în cazul lui Florin Busuioc

Ministrul Sănătăţii, precizări în cazul lui Florin Busuioc 

Ministrul Sănătăţi, Sorina Pintea, a făcut precizări în cazul lui Florin Busuioc, actorul suferind un infarct masiv şi fiind operat de urgenţă. 

"Următoarele 48 de ore sunt critice. Florin Busuioc a fost operat de către un medic primar, cu competenţe în cardiologie. Florin Busuioc are parte de cele mai bune îngrijiri. Este adevărat că șeful se secție nu a răspuns la telefon, dar asta nu înseamnă că cineva nu și-a făcut treaba. A fost contactat șeful de secție, care nu a răspuns, apoi managerul l-a sunat pe următorul, medicul primar Trașcă, care a făcut intervenția", a precizat Sorina Pintea. 

Ministrul Sănătății a precizat că prezentatorul TV nu a fost operat de un medic rezident, ci de o echipă întreagă de medici. "Am fost în legătură cu cei din Craiova până aseară târziu. Florin Busuioc nu a fost stentat de către un medic rezident. Medicul rezident a făcut parte din echipa, a asistat la această procedura, dar stentul a fost pus de un medic primar. A mai asistat un medic cu competențe europene. Echipa a fost pregătită. Operația a avut loc la spitalul județean, în compartimentul de cardiologie interventională, unde i s-a montat un stent", a mai spus ministrul sănătăţii.