MENIU

Miniștrii Sorin Cîmpeanu și Adrian Câciu, la raport în fața președintelui, la Cotroceni - Ce le-a cerut Klaus Iohannis

Miniștrii Sorin Cîmpeanu și Adrian Câciu, la raport în fața președintelui - Ce le-a cerut Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a continuat consultările cu miniștrii din Guvernul Ciucă, la Palatul Cotroceni, despre prioritățile Executivului pentru anul 2022. Printre aceștia, au dat raportul Sorin Cîmpeanu, de la Educație, și Adrian Câciu, de la Finanțe.  

A fost rândul ministrului de Finanțe, joi, să dea raportul de activitate, la Cotroceni. Klaus Iohannis l-ar fi chemat pe Adrian Câciu la o discuție pe tema bugetului pe anul 2022, au declarat surse politice, potrivit Realitatea PLUS.

Este a treia zi de discuții la Cotroceni cu miniștrii din Guvernul Ciucă. La întâlnirea cu șeful statului au participat ministrul Finanțelor Adrian Câciu, ministrul Fondurilor Europene Dan Vîlceanu, ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și ministrul Justiției Cătălin Predoiu. 
Președintele Klaus Iohannis a avut marți și miercuri mai multe întâlniri, în contextul pandemiei, la Palatul Cotroceni, cu miniștri din domenii-cheie. La discuții a participat și premierul Nicolae Ciucă.

La discuțiile anterioare au participat ministrul Sănătății Alexandru Rafila, ministrul Energiei Virgil Popescu, ministrul Internelor Lucian Bode, ministrul Apărării Vasile Dîncu, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și ministrul Dezvoltării Attila Cseke.

Și alți miniștri urmează să fie invitați la Cotroceni, potrivit Realitatea PLUS.