MENIU

Miliardarul fără chip care deţine RCS&RDS a rupt tăcerea. Ce a spus despre un fost preşedinte

Milionarul fără chip, Zoltan Teszari

Zoltan Teszari este patronul uneia dintre cele mai puternice companii din România, RCS & RDS, însă despre el se știu foarte puține lucruri, întrcât preferă să-și ducă existența într-un anonimat desăvârșit. Puţină lume ştie chiar cum arată şi de aceea i se spune "miliardarul fără chip".

Patronul RCS-RDS, Zoltan Teszari, susţine că nu îl cunoaşte pe Traian Băsescu şi că nu l-a întâlnit niciodată, precizările fiind făcute după ce Antena 3 a prezentat o discuţie între Teszari şi Ioan Bendei, speculând că persoana despre care s-ar şi discutat ar fi fost fostul preşedinte al României.

"Pe domnul preşedinte Traian Băsescu nu l-am cunoscut niciodată, nu l-am întâlnit, n-am participat la nicio întâlnire, publică sau privată, reuniune sau orice alt eveniment unde domnia sa să fie prezent. N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunoştinţe. Întrucât din conversaţia mea cu domnul Ioan Bendei au fost extrase prenume şi asociate eronat, precizez că vorbeam despre domnul Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia – Sirian Radu (Răducu). Consider că aceste conversaţii au fost prezentate în spaţiul public în mod trunchiat, schimbându-li-se contextul real. În acest fel, opinia publică a fost indusă în eroare", transmite Zoltan Teszari printr-un comunicat trimis presei.

Precizările au fost făcute după ce, joi seara, Antena 3 a prezentat noi înregistrări cu Ioan Bendei, printre care şi discuţii cu Zoltan Teszari.

În una dintre convorbiri se discută despre o întâlnire a lui Teszari cu două nea' Traian şi Răducu, postul de televiziune susţinând că ar fi fost vorba despre fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi ginerele acestuia, Radu Pricop.

La rândul său, fostul preşedinte al României a declarat la România TV că nu l-a întâlnit niciodată pe Zoltan Teszari şi nu ştie cum arată, potrivit Mediafax.

Mai multe articole despre:
Zoltan Teszari RCS-RDS