MENIU

Mihai Trăistariu tună şi fulgeră după eşecul României de la Eurovision

Dezamăgirea lui Călin Goia după Eurovision vizavi de voturile diasporei pare să fie un alt motiv prin care se încearcă să se ascundă adevăratele probleme ale organizării TVR şi ale selecţiei naţionale. Şefa delegaţiei, Liana Stanciu, este mândră de rezultat…

Locul 15 pe care s-a clasat România în acest an a mulţumit, se pare, delegaţia Eurovision. Supărarea a fost legată de voturile puţine primite din partea diasporei. Însă, în condiţiile în care ne-am obişnuit să aşteptăm la mâna conaţionalilor noştri fără să ne dorim să impresionăm cu piesa şi cu show-ul, nu avem şanse să visăm vreodată la marele trofeu.
 
"Diaspora ne-a susţinut începând cu 2005, când a început să creadă în piesă şi în artist. Până atunci, românii de peste hotare nu se mobilizau în masă, aşa cum fac astăzi. Nu cred că vom câştiga vreodată doar pe baza votului diasporei. Dar, da, cred că România poate câştiga atunci când se va trimite o piesă beton, cântată de un artist cu o supervoce. Altfel, e foarte greu! Dacă delegaţia României se mulţumeşte cu locul 15, înseamnă că la anul sigur voi participa pentru o altă ţară", a declarat, pentru ziarulring.ro, Mihai Trăistariu, artist care a obţinut, în anul 2006, cel mai mare punctaj pentru România din istoria Eurovisionului.
Mai multe articole despre:
Voltaj Eurovision Mihai Trăistariu