MENIU

Mihai Gâdea, reacţie halucinantă după declaraţia pro-ANAF a ambasadorului SUA

<p>Mihai G&acirc;dea, declaraţie halucinantă</p>

Mihai Gâdea a făcut o declaraţie cel puţin halucinantă după mesajukl public al ambasadorului SUA: Un postac, care a furat identitatea unui mort, a dialogat cu ambasadorul.

Mihai Gâdea susține că ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemn, a făcut declarația că ANAF nu a influențat dreptul Antenei 3 de a emite după ce a discutat pe Facebook cu un postac, care ar fi furat identitatea unui mort, transmite Hotnews.ro.

Mai mult, Mugur Ciuvica a cerut instituțiilor care se ocupă cu securitatea cibernetică să intervină și să-i identifice pe 'acesti postaci".

Gâdea a anunțat că Antena 3 se mută, iar costul se ridică la câteva milioane, astfel că-i roagă pe telespectatori să rămână pe emisia Antenei 3 și când se difuzează reclame.

Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, afirmat marţi, într-o discutie online pe Facebook, că ANAF nu a influențat dreptul Antenei 3 de a emite atunci când a emis notificarea de părăsire a sediului ci "a acționat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp". Klemm s-a declarat "de acord cu prim-ministrul Cioloş".

Ambasadorul SUA, de acord cu Cioloș în cazul Intact. ANAF a acționat pentru aplicarea legii

Ambasadorul Statelor Unite la București s-a declarat de acord cu premierul Dacian Cioloș în cazul ANAF-Intact.

"Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român", a declarat ambasadorul SUA Hans Klemm.

Premierul Dacian Cioloş a explicat în Parlament că nu a fost informat de acţiunea ANAF, care a cerut ca imobilul în care funcţionează televiziunile Antena 1 şi Antena 3 şi clădirile grupului Grivco să fie evacuate. „Nu am fost informat şi nici nu trebuia să fiu", a spus premierul. Acesta a precizat că termenul de cinci zile este singurul prevăzut de lege şi că, dacă nu ar fi fost respectat, ANAF putea fi acuzată de descriminare.

„ANAF a acţionat în virtutea atribuţiilor legale ca şi organ de executare, acţiunile fiind în vederea valorificării acestor bunuri.

În 8 februarie s-a decis punerea în aplicare a unei sentinţe definitive. Nu am fost informat de această decizie, nu trebuia să fiu informat nici eu, nici ministrul de finanţe, pentru că ANAF are întreaga autoritate. Persoanele juridice au posibilitatea de a ataca în instanţă notificarea şi atunci va fi decizia unui judecător.

Mai multe articole despre:
Dan Voiculescu ambasadorul SUA Antena 3