MENIU

Mihaela Rădulescu s-a dezbrăcat înainte de "Românii au talent". Vedeta şi-a etalat bustul mărit

Mihaela Rădulescu şi-a etalat calităţile fizice într-un pictorial pe care l-a postat pe reţelele de socializare. Galeria Foto.

Diva a vorbit despre feminitate, dar şi despre lenjeria intimă care incită imaginaţia bărbaţilor.

"Dupa atatea discutii publice despre egalitatea femeii cu barbatul, simt nevoia de... feminitate. :) Aia de moda veche, care face minuni. Acea varianta de interior a oricarei femei indragostite, care vrea... totul si da totul. Sigur, exista atatea ipostaze ale feminitatii, ale seductiei si nu toate sunt despre lenjerie sau sex. Dar, pentru ca suntem in luna asta de primavara, de daruri, de chef de viata si iubire si pentru ca mie nu mi-e greu sa vorbesc despre... ce ne place tuturor, propun un atac frontal asupra barbatilor din dotare cu... dantela, matase, port-jartiere, sutiene complicate si body-uri sofisticate, halate unduitoare si... porniri pe masura. :)

Nu doar florile si pomii infloresc acum, ci si femeile iubite! Mi-am gasit tot ce mi-am dorit... online. Am facut cateva poze pentru voi, aici si mai tarziu pe Instagram, dar colectia noua e infinit mai indrazneata si mai variata", a postat Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Fotografii incitante cu Mihaela Rădulescu, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Mihaela Rădulescu Românii au talent