MENIU

Micii românești, vedete la Chicago! În meniul cărui restaurant renumit au fost fost introduși - Prețul unei porții i-a uluit pe români - VIDEO

Micii românești, vedete în Statele Unite! Și nu oriunde, ci chiar în meniul celebrului Trump Hotel din Chicago. Uluitoare dezvăluire a fost făcută de un român într-o înregistrare video postată pe TikTok. Prețul unei porții i-a uluit însă pe români. Val de reacții în mediul online.  

Bărbatul a fost filmat la terasa Trump Hotel din Chicago, având în față meniul care conținea și delicioșii mici românești, relatează Ziare.com.

Acesta a explicat că micii românești au fost incluși în meniul din Trump Hotel datorită managerului locației, tot un român și el, care susține cultura și tradițiile românești în Statele Unite.

Videoclipul a strâns mii de vizualizări și de comentarii în mediul online, iar românii din țară și din diaspora au fost surprinși să afle că micii românești au ajuns în Trump Hotel.

@tavernaracilortimisoara #pescobar #trumphotel #chicago ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

Potrivit meniului prezentat în filmare, prețul pentru un preparat de mici este de 28 de dolari americani. În comentarii, mulți și-au manifestat surprinderea față de costul mare.

Mai multe articole despre:
mici mici romanesti restaurant chicago trump hotel