MENIU

"Mi-a dat țeapă de Revelion". Acuzații grave la adresa Mariei Constantin

Maria Constantin nu mai face faţă solicitărilor şi a intrat în bucluc. Patronul unui local din Bucureşti o acuză că i-ar fi dat ţeapă cu spectacolul de Revelion, pentru care au bătut palma. Ea nu s-a ţinut de cuvânt şi a ales să cânte în Italia, pe bani mai mulţi.

Una caldă, una rece pentru Maria Constantin (31 de ani), scrie Click.ro Despărţirea de Marcel Toader (54 de ani) i-a adus contracte bune şi bani frumoşi. Dar iată că artista nu mai face faţă solicitărilor şi a intrat în bucluc.

Patronul unui local din Bucureşti o acuză că i-ar fi dat ţeapă cu spectacolul de Revelion, pentru care au bătut palma. Ea nu s-a ţinut de cuvânt şi a ales să cânte în Italia, pe bani mai mulţi.

Săptămâna trecută, un centru de evenimente din Bucureşti, Regal Ballroom, îi îmbia pe bucureşteni cu un Revelion de vis. Contra unui onorariu de 390 de lei, aceştia ar avea parte de un meniu super bogat, dar şi de un program artistic pe măsură, avându-i cap de afiş pe următorii interpreţi: Mihai Napu Band, Marcel Pavel şi Maria Constantin.

Patronul localului a făcut promovare asiduă pe internet, a investit o grămadă de bani în anunţuri tipărite, însă iată că zilele trecute s-a trezit că unul dintre artiştii care urma să cânte de Revelion a ”picat”. Este vorba despre Maria Constantin. Interpreta de muzică populară a spus că nu mai poate onora invitaţia pentru că a primit o ofertă mai bună din străinătate.

Mai multe articole despre:
Maria Constantin