MENIU

Metroul ucigaș din Seul. Șirul de morți suspecte continuă

<p>Metroul ucigaș</p>
<p>Metroul ucigaș</p>
<p>Metroul ucigaș</p>

Metroul se dovedește un loc extrem de periculos nu doar pentru pasageri, ci și pentru angajații și muncitorii care se ocupă de întreținerea stațiilor.

Șir incredibil de morți inexplicabile la metroul din Seul în ultimele luni. În cursul zilei de joi, 14 decembrie, un alt muncitor care făcea lucrări de întreținere la o stație din capitala din Coreea de Sud. 

Victima care a fost lovită mortal în această dimineață pe platforma din stația Onsu avea 35 de ani și încerca să repare o conductă de drenaj, potrivit Korea Herald.

Poliția investighează circumstanțele morții, în condițiile în care este al șaselea incident de acest tip din ultimii ani, au transmis autoritățile de la Korea Railroad. 

Ultimul caz similar a fost al unui muncitor de doar 19 ani care a fost lovit de metrou în timp ce repara o ușă care nu funcționa corect.

Recent, tragedia de la metroul din București a făcut înconjorul presei internaționale. Un caz similar cu cel al tinerei împinse sub roțile trenului nu a mai fost semnalat în Capitala României și exemplele sunt foarte rare și pe mapamond.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat că o anchetă internă este în desfăşurare în urma celor două incidente de la metrou, dintre care unul s-a soldat cu moartea unei tinere, adăugând că a solicitat să îi fie prezentată situaţia intervenţiei.

Mai multe articole despre:
metrou Coreea de Sud seul crima la metrou