MENIU

Mesajul Patriarhului Daniel de ziua regelui Mihai

Patriarhul Daniel i-a transmis miercuri regelui Mihai un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de naștere, prilej cu care i-a urat "sănătate, pace și bucurie în suflet".

"Cu prilejul aniversării zilei de naștere, vă adresăm alese urări de sănătate, pace și bucurie în suflet. Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos să lumineze viața Majestății Voastre cu binecuvântarea Sa și să Vă dăruiască mult ajutor și întărire spirituală și fizică. Întru mulți ani, Majestatea Voastră!", se arată în mesajul patriarhului Daniel.

Regele Mihai este sărbătorit miercuri de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani. Majestatea Sa va aniversa ziua de naștere în cadru privat, la reședința din Elveția, alături de principesa Sofia. Regele se află în continuare sub atenta supraveghere a personalului medical de diverse specialități, precum și în prezența unor membri ai Casei Majestății Sale, detașați în Elveția, și a două maici ortodoxe, potrivit romaniaregala.ro.

În numele regelui Mihai I, principesa Margareta, Custodele Coroanei, va decora, în Sala Tronului a Palatului Regal din București, miercuri, la ora 17,00, o serie de personalități și colaboratori ai Casei Regale din țara noastră și de peste hotare.

De asemenea, cu ocazia zilei de naștere a regelui, în prezența Altețelor Lor Regale principesa Margareta, principele Radu și principesa Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeași seară, începând cu ora 19,00, cea de-a zece ediție a concertului anual de binefacere organizat de Fundația Principesa Margareta a României.