MENIU

Mesajul Serenei Williams pentru Simona Halep înainte de ciocnirea de mâine. REACȚIA Simonei

Serena Williams este deținătoarea titlului la Miami Open
<p>Simona Halep</p>

Simona Halep o va întâlni vineri dimineață pe Serena Williams în semifinalele de la Miami, după ce s-a impus categoric în sferturi în fața unei alte americance, Sloane Stephens - scor 6-1, 7-5.

Simona Halep a beneficiat la turneul de la Indian Wells de retragerea Serenei, însă nu mai e la fel de norocoasă şi la Miami.

Numărul 1 mondial și deținătoarea titlului la Miami, Serena Williams, a declarat că regretă că nu a putut disputa partida de la Indian Wellls cu Simona Halep.

"Abia aştept, pentru că nu am putut juca data trecută. Am fost dezamăgită că nu am putut juca, dar nu eram la capacitate maximă. Aşa că acum abia aştept să joc cu ea", a declarat Williams.

Reacția Simonei Halep: Jucătoarea română de tenis a declarat că are nevoie să creadă că poate s-o învingă din nou pe Serena Williams, liderul mondial, pentru a reuși acest lucru, joi, în semifinalele turneului WTA de la Miami.

''Îmi voi aminti că am învins-o toată viața mea, pentru că a fost un meci foarte bun făcut de mine. Trebuie să cred că pot să pot câștiga din nou împotriva ei — trebuie să cred în șansa mea'', a afirmat Halep, cu gândul la victoria cu 6-0, 6-2 în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, în toamnă.

''Nu am nimic de pierdut. Ea este cea mai bună jucătoare din lume'', a subliniat Halep. La doar câteva zile după cel mai drastic eșec al carierei sale, Serena și-a luat revanșa în fața româncei, în finala de la Singapore, cu 6-3, 6-0.

Simona Halep a declarat imediat după meciul cu Stephens că a jucat cel mai bun tenis al său până la mijlocul setului doi și că e fericită că a rămas concentrată până la finalul partidei.

"Sunt fericită că am jucat atât de bine. A fost un meci fantastic. Până la 3‑0 în setul doi am jucat cel mai bun tenis al meu, apoi mi-am pierdut puțin ritmul. Ea și-a schimbat tactica și mi-a fost mai dificil să lovesc mingea cum trebuie. Dar sunt foarte fericită că am reușit să închei meciul în două seturi și că am rămas concentrată până la final", a declarat Simona.

Simona Halep a zdrobit-o practic pe Sloane Stephens, după ce a câștigat cu 6-1 primul set și avea 3-0 în al doilea set, după doar 40 de minute de joc.

Americanca și-a revenit totuși și a reușit să preia conducerea, însă Halep a mai făcut un break la 5-5 în setul doi și a închis meciul 7-5, fără mari emoții.

Simona Halep va juca în semifinale la Miami cu Serena Williams - liderul mondial s-a calificat greu după un meci în trei seturi cu nemțoaica Sabine Lisicki.

Meciul din semifinale dintre Halep și Serena Williams va fi vineri dimineaţă, de la ora 4:00. În cealaltă semifinală se vor întîlni Andrea Petkovici și Carla Suarez Navarro.

Mai multe articole despre:
Miami Serena Williams Simona Halep Halep turneu miami