MENIU

Mesajul halucinant al braşoveanului care şi-a măcelărit cei doi copii şi soţia

Florin Mircea Buliga, bărbatul din Braşov care şi-a ucis soţia şi cei doi copii, a notat câteva rânduri, imediat după atrocitate, într-un jurnal personal. 

„Astăzi Ştefan, Monica şi Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul uşor! Doamne ajută! Au plecat înaintea mea, aş fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat. Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, şi noi sclavi pe el", a fost însemnarea consemnată, cu scris de mână, imediat după crimă, potrviti Mediafax.

Pe 28 martie, Buliga a început să scrie „Un fel de testament" în care îi mulţumea lui Dumnezeu pentru că l-a transformat şi l-a ajutat să vadă adevărul.

Încă din momentul arestării, bărbatul le-a spus anchetatorilor că aproximativ aceeaşi ideea, că "şi-a trimis familia către o lume mai bună". În timpul cercetării, oamenii legii au descoperit că bărbatul este consumator de droguri şi a avut probleme cu alcoolul.

Flroin Buliga, în vârstă de 43 ani, din judeţul Braşov şi-a ucis soţia, de 42 ani, si cei doi copii, o fata de 18 ani şi un băiat de 13 ani. 

sursă foto: Mediafax

Mai multe articole despre:
şocant criminalul de la Brasov