MENIU

MESAJE DE VALENTINE'S DAY. Surprinde-ţi partenerul de Ziua Îndrăgostiţilor

ZIUA INDRAGOSTITILOR

MESAJE DE VALENTINES. De VALENTINE'S DAY, sărbătorit 14 februarie, poţi face o urare sau îi poţi trimite persoanei iubite MESAJE DE DRAGOSTE de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR. Valentine's Day este ziua în care, în fiecare an, îndrăgostiţii din toată lumea îşi fac cadouri dintre cele mai diverse, celebrând astfel dragostea care îi leagă, însă această sărbătoare nu a avut dintotdeauna o importanţă deosebită, ci a prins contur odată cu trecerea timpului. Trimite MESAJE DE VALENTINES.

MESAJE DE VALENTINES. ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, mesaje, urări, scrie Mediafax.ro. 

- Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste...

- Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Nu refuza dragostea cand îţi bate la uşă, beneficiază chiar şi când e la ofertă. Be my Valentine!

- Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

- Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .

- Poţi să spui 'te iubesc' într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

- Îţi multumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam ca există, îţi multumesc pentru tot.

- Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani

- Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e totul.

- Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică te iubesc

- Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

- Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine.

 

MESAJE DE VALENTINES

Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine.


Orice ai face, sunt alaturi de tine. Sper ca toate visele tale sa se implineasca. Oricunde, oricand, voi fi langa tine dorindu-ti dragoste si fericire. Pentru ca te iubesc.

Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane, in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.

Nimeni nu i-a invatat pe pesti sa inoate, pe caini sa latre sau pe fluturi sa zboare - asta e natural si firesc - asa e viata. Exact la fel, nimeni nu m-a invatat sa ma gandesc la tine cu dragoste. Asa e viata !

La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?

MESAJE DE VALENTINES

O persoana pe care o iubesti reprezinta o extensie a ta. Fara ea nu esti complet, asa ca te rog sa ai grija de tine pentru ca nu vreau sa pierd o parte din mine.

Daca ma urasti trage in mine cu arcul, dar ai grija sa nu ma nimeresti in inima pentru ca acolo te afli tu.

Cineva a intrebnat ce ii face pe oameni fericiti. Unii au raspuns ca bogatia, altii - celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primut SMS-ul de la tine. Am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.

De ce cad pasarile din cer atunci cand treci tu prin apropiere? Poate ca, asemenea mie, vor sa fie aproape de tine...

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine !

VALENTINES DAY. Ce cadouri primeşti de VALENTINES DAY în funcţie de zodie

VALENTINES DAY, sau Ziua Indragostitilor, asa cum am botezat-o noi romanii, se apropie cu pasi repezi. Ca femeie, este normal sa te astepti la un cadou special de VALENTINES DAY din partea barbatului tau, insa afla ca si ei isi doresc sa primeasca mici atentii.

MESAJE DE VALENTINES. Cadouri în funcţie de zodia lui
VALENTINES DAY. IUBITUL, VARSATORVALENTINES DAY. Varsatorii, naravasi din sine, isi doresc un singur lucru de Ziua Indragostitilor. Si anume cat mai mult…sex. Si nu orice fel de sex. Cu o asemena ocazie, varsatorul vrea sa incerce de toate si sa se simta foarte special. Tocmai de aceea ai putea sa-i facu un cadou erotic! O serie de jucarii pe care sa le folositi impreuna in pat nu ar strica. Daca esti mai pudica, incearca macar sa-i arati ca esti dispusa sa inveti mai multe de la el si lasa-l sa-ti exploateze corpul asa cum ti-ai dorit mereu de fapt.VALENTINES DAY. IUBITUL, PESTIVALENTINES DAY. Desi sunt reci, barbatii din zodia pestilor nu fac decat sa ascunda faptul ca sunt cu adevarat niste persoane cat se poate de sentimentale. abia asteapta, de fapt, ca cineva sa fie in stare sa le sparga platosa si sa le dea ocazia sa isi exprime adevaratele sentimente. Asa ca, te asiguram ca iubitul tau, daca este pesti, nu vrea decat sa ii dovedesti, prin tandrete, ca vrei sa afli tot despre el si sa il cunosti. Lasa-l sa planga daca vrea sau lasa-l sa rada, daca vrea. In ambele cazuri, cadoul cel mai potrivit consta in capacitatea ta de a-i asimila sentimentele. Nu uita! Odata ce nativul din pesti se destainuie, ai capatat un partener  loial pentru tot restul vietii.VALENTINES DAY. IUBITUl, BERBECVALENTINES DAY. Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca aceasta sarbatoare sa le fie cu totul dedicata lor. Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti..sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar, decat, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita…zambeste tot timpul. Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat. Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat! Ce zici? Accepti provocarea?Mai multe, pe lyla.ro.

MESAJE DE VALENTINES. Cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende

VALENTINE`S DAY Romanul "Dragoste" de Isabel Allende, "Cartea lunii februarie" la Humanitas, va fi lansat joi, chiar înainte de VALENTINE`S DAY , la Librăria Humanitas de la Cișmigiu.


VALENTINE`S DAY  "Va fi o seară dedicată 'Dragostei' în care Marina Constantinescu, Mihaela Frank, Corina Stoica și Denisa Comănescu ne vor vorbi despre  cele mai frumoase momente ale iubirii și cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende, iar Maxim Belciug ne va încânta cu momente unice de măiestrie barocă spaniolă la chitară clasică", a declarat pentru Gabriela Maz, director de promovare Humanitas, scrie Agerpres.VALENTINE`S DAY  "O carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care cele mai frumoase momente ale iubirii descrise vreodată de Isabel Allende sunt magistral împletite cu înțelepte și amuzante povestiri ale autoarei chiliene", după cum o caracterizează Humanitas, "Dragoste" este însoțită de ilustrațiile graficienei spaniole Ana Juan, care semnează și ilustrația copertei.VALENTINE`S DAY  Potrivit editurii, "într-o savuroasă alchimie a adevărului și ficțiunii, Isabel Allende își însoțește confesiunile sentimentale și viziunea asupra nenumăratelor fațete ale iubirii cu cele mai frumoase pagini despre dragoste din romanele, povestirile și volumele autobiografice pe care le-a semnat".VALENTINE`S DAY  "Nu există o vârstă anume pentru prima iubire. Se poate întâmpla în orice moment al vieții și mă încearcă bănuiala că poate fi oricând la fel de puternică precum cea dintre Romeo și Julieta, îndrăgostiții legendari care de cinci secole încoace sunt reperele patimii arzătoare", nota Isabel Allende.


MESAJE DE VALENTINES. Nepoata fostului președinte chilian Salvador Allende, Isabel s-a născut în 1942 la Lima, în Peru.

Își petrece copilăria în Chile, iar în timpul dictaturii lui Pinochet se refugiază în Venezuela, unde rămâne timp de 15 ani și lucrează ca ziaristă.În 1982, primul său roman, "Casa spiritelor", are un succes fulminant și devine imediat bestseller internațional.Publică în 1984 "Despre dragoste și umbră", apoi "Eva Luna" (1987), "Povestirile Evei Luna" (1989) și "Planul infinit" (1991). Un an mai târziu, fiica scriitoarei moare în urma unei crize de porfirie, următoarea ei carte, "Paula" (1994), fiindu-i dedicată.De același succes se bucură insolitul volum "Afrodita" (1997), romanele "Fiica norocului" (1999) și "Portret în sepia" (2000), volumul de memorii "Țara mea inventată" (2003) și romanul "Zorro" (2005).


În 2006 îi apare romanul "Ines a sufletului meu", în toamna lui 2007 publică romanul autobiografic "Suma zilelor", în 2009, "Insula de sub mare", iar în 2011 "Caietul Mayei".Statul francez i-a acordat, în 1994, titlul de Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres, iar în 2004 a fost primită în American Academy of Arts and Letters.

MESAJE DE VALENTINES. HOROSCOP VALENTINES DAY. Cum să-ţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor

VALENTINES DAY. Vrei să-i pregăteşti ceva special cu care nu vei da greş de Valentine's Day? Află ce i-ar plăcea în funcţie de semnul zodiacal în care s-a născut!


HOROSCOP VALENTINES DAY. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubitului tău din Vărsător îi place tot ce e nou şi inedit, aşa că l-ai da gata cu ceva de-a dreptul atipic. Poţi să îi faci cadou un obiect pe care ştii că ţi-l doreşte, dar la care nici nu ar fi sperat. Dar, punctul lui sensibil este sexul, aşa că dacă i-ai pregăti o seară specială în care să îi oferi o experienţă nemaitrăită până acum, cu siguranţă vei reuşi să îl surprinzi.HOROSCOP VALENTINES DAY. Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este sentimental şi îşi doreşte foarte mult ca această zi să fie plină de trăiri emoţionale. Fii sinceră cu el şi exprimă-ţi sentimentele într-un cadru intim, o cină sau o plimbare prin oraş la o oră târzie. În acest fel, vei reuşi să îl suprinzi, dar îl vei face să se simtă şi foarte special pentru tine.

HOROSCOP VALENTINES DAY. Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu îşi doreşte neapărat să fie surprins, ci speră din tot sufletul să îi citeşti gândurile şi să îi oferi ceea ce îşi doreşte. Nimic nu l-ar încânta mai mult decât o partidă de amor sălbatic, în care să lăsaţi inhibiţiile deoparte.

Citeşte mai multe pe eva.ro.

MESAJE DE VALENTINES. VALENTINE'S DAY. Ce ritualuri şi farmece de dragoste trag IUBIREA în viaţa ta de VALENTINE'S DAY

VALENTINE'S DAY. Oamenii au apelat la magie inca din cele mai vechi timpuri, cu credinta ca pot schimba lucrurile in favoarea lor, indiferent de domeniu. In prezent exista multe ritualuri si farmece de dragoste menite sa atraga iubirea de partea ta. Indiferent ca vrei sa cuceresti inima unui baiat, sa intalnesti sufletul pereche sau sa-ti imbunatatesti relatia actuala, atrage energiile pozitive de partea ta. VALENTINE'S DAY. Desi iti vor parea ridicole farmecele de dragoste la inceput, cu siguranta ai intalnit relatii in care totul parea a merge pe dos, chiar daca cei doi parteneri incercasera sa-si rezolve problemele. Prin urmare, un strop de magie e binevenit oricand.

 
VALENTINE'S DAY. Farmece de dragoste cu influente Feng Shui

Desi amenajarea casei in stil Feng Shui pare mai degraba o tendinta recenta, totusi, regasim anumite influente in farmecele de dragoste vechi, transmise de catre stramosi.

VALENTINE'S DAY. Ritual pentru gasirea unui partener

Iti doresti sa apara in viata ta un partener asa cum ai visat din totdeauna, insa se pare ca intarzie destul de mult? Adu energie pozitiva in viata ta cu acest ritual simplu.

Ai nevoie de: o cutie din argint, un simbol al dragostei (doua inimioare), un nod mistic Feng Shui.

Cutia din argint atrage norocul de partea ta, iar nodul mistic sau nodul nesfarsit reprezinta o viata lunga si implinita. Acest simbol este intalnit des in talismanele chinezesti si are proprietatea de a binedispune si de a asigura o relatie fericita. Asadar, alege unul de culoare rosie, ca sa fie in ton cu descantecul de iubire.

Dupa ce ai facut rost de toate obiectele, ia o foaie si scrie ce calitati ti-ai dori sa aiba viitorul tau partener si cum ai vrea sa decurga o posibila relatie intre voi. Pune scrisoarea in cutie, alaturi de celelalte obiecte, dupa ce ai citit-o cu voce tare de trei ori. Aseaza cutia in coltul din sud-vestul dormitorului, de preferat sub pat sau intr-un dulap, pentru a aduce armonie in viata ta si a intalni partenerul pe care ti-l doresti.

MESAJE DE VALENTINES. VALENTINE'S DAY. Ritual pentru impacare

Te-ai certat cu persoana iubita si nu reusiti sa va impacati? Magia lunii va poate aduce din nou impreuna.

Nodurile si culorile au o semnificatie aparte atat in descantece, cat si in Feng Shui, de aceea trebuie sa fii atenta la aceste aspecte.

Ai nevoie de: 3 dantele (una rosie, una verde si alta roz).

Atat roz, cat si rosu simbolizeaza dragoste, pasiune si romantism, in timp ce verde este culoarea prosperitatii. Fa o funda in jurul celor trei bucati de panglica si aseaz-o la fereastra, in lumina lunii.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.  
 

VALENTINES DAY. Ce flori să-i iei de Valentine's Day, pentru o zi de amor, în funcţie de ZODIE

VALENTINES DAY FLORI ÎN FUNCŢIE de ZODIE. Femeile sunt capricioase cand vine vorba de florile preferate, insa cei care citest in stele au ghicit ce isi doreste sa primeasca fiecare, in functie de zodie, Iar Valentine’s Day, sau Ziua Indragostitilor este o ocazie minunata pentru astfel de cadouri.

 
VALENTINES DAY. Flori pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, în funcţie de zodie
VALENTINES DAY. Asa ca iata ce flori sa-i iei de Valentine’s Day pentru o zi de amor, in functie de zodie

VALENTINES DAY FLORI ÎN FUNCŢIE de ZODIE. Berbec

Berbecul iubeste provocarile si ideile indraznete. Este impulsiv si activ, astfel ca va fi incantat de un buchet de flori nonconformist, din combinatii surprinzatoare de soiuri si culori de flori.

VALENTINES DAY FLORI ÎN FUNCŢIE de ZODIE. Taur

Taurul isi doreste sa fie rasfatat, iubeste luxul si se bucura de lucrurile bune in viata, cultura si delicatete.

Din acest motiv, un buchet diafan cu flori delicate dar deosebite, O combinatie de trandafiri cu orhidee vanda mov, este un cadou splendid pentru femeile Taur.

VALENTINES DAY FLORI ÎN FUNCŢIE de ZODIE. Gemeni

Femeile in gemeni vor sa le stimulezi imaginatia si sa le oferi varietate. Un buchet de flori pentru Gemeni trebuie sa fie cu totul si cu totul special, sa reflecte creativitate si sa uimeasca prin fiecare detaliu al sau.

O inima din trandafiri rosii si roz este minunata, pentru ca activeaza latura duala a Gemenilor si surprinde prin asocierea de culori tari.

VALENTINES DAY FLORI ÎN FUNCŢIE de ZODIE. Rac

Racul este un semn de apa, iar femeile nascute in Rac sunt sensibile si emotive. Cadourile sentimentale sunt cheia pentru el, astfel ca un buchet cu semnificatie este cel mai potrivit.

O inima din minirose este ideala.

VALENTINES DAY FLORI ÎN FUNCŢIE de ZODIE. Leu

Pentru Leu, buchetul de flori trebuie sa reflecte personalitatea sa puternica si dramatica si frumusetea fizica. Florile trebuie sa fie rezistente, sa aiba o postura impunatoare.

Buchetele care contin cale cu tije lungi si diverse culori sunt cele mai indicate pentru femeile nascute in Leu.

VALENTINES DAY FLORI ÎN FUNCŢIE de ZODIE. Fecioara

Fecioarelor le plac detaliile si eleganta. Sunt extrem de organizate, de aceea buchetul de flori pentru Fecioara trebuie sa puna accent pe atentia la detalii. O alegere clasica este sigura, iar un buchet cu trandafiri albi este un pariu castigator.

Descoperă mai multe pe lyla.ro.
  MESAJE DE SFÂNTUL VALENTIN. ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, mesaje, urări, scrie Mediafax.ro. - Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste...- Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!Nu refuza dragostea cand îţi bate la uşă, beneficiază chiar şi când e la ofertă. Be my Valentine!- Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!- Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate .- Poţi să spui 'te iubesc' într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.- Îţi multumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam ca există, îţi multumesc pentru tot.- Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani- Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e totul.- Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică te iubesc- Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!- Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine.

VALENTINES DAY. Ce cadouri primeşti de VALENTINES DAY în funcţie de zodie

VALENTINES DAY, sau Ziua Indragostitilor, asa cum am botezat-o noi romanii, se apropie cu pasi repezi. Ca femeie, este normal sa te astepti la un cadou special de VALENTINES DAY din partea barbatului tau, insa afla ca si ei isi doresc sa primeasca mici atentii.

VALENTINES DAY. Cadouri în funcţie de zodia luiVALENTINES DAY. IUBITUL, VARSATORVALENTINES DAY. Varsatorii, naravasi din sine, isi doresc un singur lucru de Ziua Indragostitilor. Si anume cat mai mult…sex. Si nu orice fel de sex. Cu o asemena ocazie, varsatorul vrea sa incerce de toate si sa se simta foarte special. Tocmai de aceea ai putea sa-i facu un cadou erotic! O serie de jucarii pe care sa le folositi impreuna in pat nu ar strica. Daca esti mai pudica, incearca macar sa-i arati ca esti dispusa sa inveti mai multe de la el si lasa-l sa-ti exploateze corpul asa cum ti-ai dorit mereu de fapt.VALENTINES DAY. IUBITUL, PESTIVALENTINES DAY. Desi sunt reci, barbatii din zodia pestilor nu fac decat sa ascunda faptul ca sunt cu adevarat niste persoane cat se poate de sentimentale. abia asteapta, de fapt, ca cineva sa fie in stare sa le sparga platosa si sa le dea ocazia sa isi exprime adevaratele sentimente. Asa ca, te asiguram ca iubitul tau, daca este pesti, nu vrea decat sa ii dovedesti, prin tandrete, ca vrei sa afli tot despre el si sa il cunosti. Lasa-l sa planga daca vrea sau lasa-l sa rada, daca vrea. In ambele cazuri, cadoul cel mai potrivit consta in capacitatea ta de a-i asimila sentimentele. Nu uita! Odata ce nativul din pesti se destainuie, ai capatat un partener  loial pentru tot restul vietii.VALENTINES DAY. IUBITUl, BERBECVALENTINES DAY. Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca aceasta sarbatoare sa le fie cu totul dedicata lor. Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti..sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar, decat, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita…zambeste tot timpul. Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat. Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat! Ce zici? Accepti provocarea?Mai multe, pe lyla.ro.

VALENTINE`S DAY. Cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende

VALENTINE`S DAY Romanul "Dragoste" de Isabel Allende, "Cartea lunii februarie" la Humanitas, va fi lansat joi, chiar înainte de VALENTINE`S DAY , la Librăria Humanitas de la Cișmigiu.


VALENTINE`S DAY  "Va fi o seară dedicată 'Dragostei' în care Marina Constantinescu, Mihaela Frank, Corina Stoica și Denisa Comănescu ne vor vorbi despre  cele mai frumoase momente ale iubirii și cele mai frumoase pagini de dragoste scrise de Isabel Allende, iar Maxim Belciug ne va încânta cu momente unice de măiestrie barocă spaniolă la chitară clasică", a declarat pentru Gabriela Maz, director de promovare Humanitas, scrie Agerpres.VALENTINE`S DAY  "O carte tandră, strălucit alcătuită, o adevărată bijuterie literară în care cele mai frumoase momente ale iubirii descrise vreodată de Isabel Allende sunt magistral împletite cu înțelepte și amuzante povestiri ale autoarei chiliene", după cum o caracterizează Humanitas, "Dragoste" este însoțită de ilustrațiile graficienei spaniole Ana Juan, care semnează și ilustrația copertei.VALENTINE`S DAY  Potrivit editurii, "într-o savuroasă alchimie a adevărului și ficțiunii, Isabel Allende își însoțește confesiunile sentimentale și viziunea asupra nenumăratelor fațete ale iubirii cu cele mai frumoase pagini despre dragoste din romanele, povestirile și volumele autobiografice pe care le-a semnat".VALENTINE`S DAY  "Nu există o vârstă anume pentru prima iubire. Se poate întâmpla în orice moment al vieții și mă încearcă bănuiala că poate fi oricând la fel de puternică precum cea dintre Romeo și Julieta, îndrăgostiții legendari care de cinci secole încoace sunt reperele patimii arzătoare", nota Isabel Allende.


MESAJE DE VALENTINES. Nepoata fostului președinte chilian Salvador Allende, Isabel s-a născut în 1942 la Lima, în Peru.

Își petrece copilăria în Chile, iar în timpul dictaturii lui Pinochet se refugiază în Venezuela, unde rămâne timp de 15 ani și lucrează ca ziaristă.În 1982, primul său roman, "Casa spiritelor", are un succes fulminant și devine imediat bestseller internațional.Publică în 1984 "Despre dragoste și umbră", apoi "Eva Luna" (1987), "Povestirile Evei Luna" (1989) și "Planul infinit" (1991). Un an mai târziu, fiica scriitoarei moare în urma unei crize de porfirie, următoarea ei carte, "Paula" (1994), fiindu-i dedicată.De același succes se bucură insolitul volum "Afrodita" (1997), romanele "Fiica norocului" (1999) și "Portret în sepia" (2000), volumul de memorii "Țara mea inventată" (2003) și romanul "Zorro" (2005).


În 2006 îi apare romanul "Ines a sufletului meu", în toamna lui 2007 publică romanul autobiografic "Suma zilelor", în 2009, "Insula de sub mare", iar în 2011 "Caietul Mayei".Statul francez i-a acordat, în 1994, titlul de Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres, iar în 2004 a fost primită în American Academy of Arts and Letters.
 
HOROSCOP VALENTINES DAY. Cum să-ţi surprinzi iubitul de Ziua Îndrăgostiţilor

VALENTINES DAY. Vrei să-i pregăteşti ceva special cu care nu vei da greş de Valentine's Day? Află ce i-ar plăcea în funcţie de semnul zodiacal în care s-a născut!


HOROSCOP VALENTINES DAY. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubitului tău din Vărsător îi place tot ce e nou şi inedit, aşa că l-ai da gata cu ceva de-a dreptul atipic. Poţi să îi faci cadou un obiect pe care ştii că ţi-l doreşte, dar la care nici nu ar fi sperat. Dar, punctul lui sensibil este sexul, aşa că dacă i-ai pregăti o seară specială în care să îi oferi o experienţă nemaitrăită până acum, cu siguranţă vei reuşi să îl surprinzi.HOROSCOP VALENTINES DAY. Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este sentimental şi îşi doreşte foarte mult ca această zi să fie plină de trăiri emoţionale. Fii sinceră cu el şi exprimă-ţi sentimentele într-un cadru intim, o cină sau o plimbare prin oraş la o oră târzie. În acest fel, vei reuşi să îl suprinzi, dar îl vei face să se simtă şi foarte special pentru tine.

HOROSCOP VALENTINES DAY. Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu îşi doreşte neapărat să fie surprins, ci speră din tot sufletul să îi citeşti gândurile şi să îi oferi ceea ce îşi doreşte. Nimic nu l-ar încânta mai mult decât o partidă de amor sălbatic, în care să lăsaţi inhibiţiile deoparte.

Citeşte mai multe pe eva.ro.

VALENTINE'S DAY. Oamenii au apelat la magie inca din cele mai vechi timpuri, cu credinta ca pot schimba lucrurile in favoarea lor, indiferent de domeniu. In prezent exista multe ritualuri si farmece de dragoste menite sa atraga iubirea de partea ta. Indiferent ca vrei sa cuceresti inima unui baiat, sa intalnesti sufletul pereche sau sa-ti imbunatatesti relatia actuala, atrage energiile pozitive de partea ta. VALENTINE'S DAY. Desi iti vor parea ridicole farmecele de dragoste la inceput, cu siguranta ai intalnit relatii in care totul parea a merge pe dos, chiar daca cei doi parteneri incercasera sa-si rezolve problemele. Prin urmare, un strop de magie e binevenit oricand.

 
VALENTINE'S DAY. Farmece de dragoste cu influente Feng Shui

Desi amenajarea casei in stil Feng Shui pare mai degraba o tendinta recenta, totusi, regasim anumite influente in farmecele de dragoste vechi, transmise de catre stramosi.

VALENTINE'S DAY. Ritual pentru gasirea unui partener

Iti doresti sa apara in viata ta un partener asa cum ai visat din totdeauna, insa se pare ca intarzie destul de mult? Adu energie pozitiva in viata ta cu acest ritual simplu.

Ai nevoie de: o cutie din argint, un simbol al dragostei (doua inimioare), un nod mistic Feng Shui.

Cutia din argint atrage norocul de partea ta, iar nodul mistic sau nodul nesfarsit reprezinta o viata lunga si implinita. Acest simbol este intalnit des in talismanele chinezesti si are proprietatea de a binedispune si de a asigura o relatie fericita. Asadar, alege unul de culoare rosie, ca sa fie in ton cu descantecul de iubire.

Dupa ce ai facut rost de toate obiectele, ia o foaie si scrie ce calitati ti-ai dori sa aiba viitorul tau partener si cum ai vrea sa decurga o posibila relatie intre voi. Pune scrisoarea in cutie, alaturi de celelalte obiecte, dupa ce ai citit-o cu voce tare de trei ori. Aseaza cutia in coltul din sud-vestul dormitorului, de preferat sub pat sau intr-un dulap, pentru a aduce armonie in viata ta si a intalni partenerul pe care ti-l doresti.

VALENTINE'S DAY. Ritual pentru impacare

Te-ai certat cu persoana iubita si nu reusiti sa va impacati? Magia lunii va poate aduce din nou impreuna.

Nodurile si culorile au o semnificatie aparte atat in descantece, cat si in Feng Shui, de aceea trebuie sa fii atenta la aceste aspecte.

Ai nevoie de: 3 dantele (una rosie, una verde si alta roz).

Atat roz, cat si rosu simbolizeaza dragoste, pasiune si romantism, in timp ce verde este culoarea prosperitatii. Fa o funda in jurul celor trei bucati de panglica si aseaz-o la fereastra, in lumina lunii.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro. 
ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR: În mitologia romană, Cupidon, fiul lui Venus, este zeul dragostei, iar imaginea sa este asociată cu Ziua Îndrăgostiţilor. La naştere, Jupiter a vrut să scape de Cupidon, dar mama sa, Venus, l-a ascuns în pădure, unde acesta a învăţat să folosească arcul pe animale, înainte de a-l folosi pentru a lega destinul oamenilor.La origine, sărbătoarea de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR care celebrează iubirea cuplurilor a fost de fapt cea a celibatarilor. Această zi reprezenta o ocazie pentru fetele tinere de a se ascunde pe aleile întunecate ale satului lor, în speranţa de a fi găsite de bărbaţii singuri. Pasul următor era să se căsătorească.Primele momente când ziua de 14 februarie a devenit una care celebrează dragostea se înregistrează în secolul al XIV-lea, când au apărut primele scrieri de dragoste. Convinşi că 14 februarie este ziua în care păsările se adună, englezii încep să trimită bileţele de dragoste pe care le numesc "My Valentine". Geoffrey Chaucer menţionează această sărbătoare populară în scrierile sale din 1382.În Evul Mediu, de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, atât băieţii, cât şi fetele trăgeau la sorţi un nume dintr-un bol pe care trebuia să îl poarte pe mânecă toată săptămâna următoare.Prima cutie de bomboane de ciocolată decorată pentru ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR a apărut la sfârşitul anilor 1800, iar cel care a venit cu această idee a fost Richard Cadbury, fiul lui John Cadbury, celebrul producător de ciocolată.O altă curiozitate despre această zi este din epoca medievală, când femeile consumau alimente considerate "bizare" de ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR, pentru că, potrivit superstiţiilor, le-ar fi ajutat să-şi viseze viitorul soţ.De asemenea, în fiecare an, de 14 februarie, în casa Julietei, care se află în Verona, Italia, sunt trimise peste 1.000 de scrisori adresate Julietei Capulet, celebra eroină din opera shakespeariană.De-a lungul timpului, de Ziua Îndrăgostiţilor, au fost dăruite o mulţime de cadouri impresionante. De exemplu, în 1557, Diane de Poitiers a primit din partea lui Henric al II-lea proprietatea regală din Chenonceau. De asemenea, în 1631, împăratul Shâh Jahân a construit Taj Mahal pentru soţia sa, Mumtaz Mahal, care a murit după ce a dat naştere celui de-al 14-lea copil.Totodată, ZIUA ÎNDRĂGOSTIŢILOR este momentul pe care peste 220.000 de persoane îl aleg în fiecare an pentru a cere în căsătorie persoana iubită.

Mai multe articole despre:
sms Ziua îndrăgostiţilor valentine' day