MENIU

MESAJE de Sfinţii Arhangheli MIHAIL și GAVRIL 2023 - SMS-uri originale de „La mulți ani”

MESAJE de Sfinţii Arhangheli MIHAIL și GAVRIL 2023 - SMS-uri originale de „La mulți ani”

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavriil. În fiecare an, pe 8 noiembrie, romanii ii sarbatoresc pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. Aproximativ 1,5 milioane de romani își serbeaza ziua de nume. Inspira-te din mesajele de mai jos pentru a le trimite celor dragi urari de bine.

Mesaje de Sfintii Mihail si Gavriil

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca! La multi ani, Gabi!

Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si al dreptatii, sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai/Mihaela!

***

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite! La multi ani, Mihai!

***

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

***

Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie! La multi ani, Gabriela!

***

Fie ca sfantul ce te protejeaza sa-ti aduca mult noroc, fericire si impliniri. La multi ani Mihai/Mihaela!

***

Fie ca toate implinirile, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfintii Mihail si Gavriil cat mai frumoasa!

***

De ziua ce-ti surade-n prag/ De-i porti frumosul nume/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/ Si mai frumos pe lume! La multi ani Mihai/Mihaela!

***

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta!

***

Liliac inflorit iti doresc sa fii cat mai iubit si sa ai cea mai minunata zi de onomastica. La multi ani, Misule!

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
mesaje mihail si gavril la multi ani