MENIU

Mesaje de Sfântul Ştefan. 10 urări de trimis sărbătoriţilor astăzi

Sute de mii de români sunt sărbătoriţi astăzi. Mai jos, găsiţi o listă cu 10 mesaje de Sfântul Ştefan numai bune de trimis astăzi, 27 decembrie.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ștefan:

De Sfântul Stefan, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulţi ani, Ştefan!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire!

Alte mesaje de Sfântul Ștefan

Cu simple cuvinte/ Îţi urez fierbinte/ Mulţi ani înainte!/ Ani cu cer senin şi noroc deplin/ Ani cu porţi deschise/ Pentru nenumăratele tale vise!/ La mulţi ani, Ştefan!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani! La Multi Ani, Stefan!

Toate gândurile mele sunt la tine, ŞTEFANE! Îţi doresc să ai o zi superbă şi să fii înconjurat doar de iubire! La Mulţi Ani, Ştefan!

Fie cA adierea vântului lin al acestei zile frumoase de iarnă să te mângâe cu mirosul îmbietor al bucatelor alese iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirilor măreţe! La Mulţi Ani, Ştefan!

Puteţi completa această listă cu mesaje de Sfantul Stefan cu urarile voastre. Va invitam sa le insiruiti la rubrica de comentarii a acestui articol. Vă mulţumim şi, desigur, celor care poartă numele de Ştefan, Ştefana, Ştefanel şi altele de acest fel le urăm "La Mulţi Ani"!

SFÂNTUL ŞTEFAN este sărbătorit pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun. Numele Ştefan înseamnă în greaca veche "cununa lui Dumnezeu". 400 de mii de români îşi sărbătoresc onosmatica pe 27 decembrie.