MENIU

Mesaje de Florii 2018. Trimite o felicitare în Duminica Floriilor. Alege un model

Mesaje de Florii 2018

Mesaje de Florii 2018. An de an, în duminica dinaintea Paștelui, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile. Este una dintre sărbătorile în care mulţi români îşi sărbătoresc ziua numelui.

Mesaje de Florii 2018. Azi este ziua în care se sărbătorește intrarea lui Iisus Hristos în Ierusalim după învierea lui Lazăr, dar este una dintre sărbătorile în care mulţi români îşi sărbătoresc ziua numelui. Fie că au primit numele unei flori, fie că îi cheamă Florin, Florina, Florica, Floricica sau oricare alt derivat al acestor nume, duminică, aceştia îşi serbează onomastica. În România, peste 1,4 de români îşi poartă cu mândrie numele, în special în ziua de Florii, când sunt sărbătoriţi. Cel mai des întâlnit nume de floare din România este Viorica, pe care-l au 145.020 de femei. Urmează Florentina, nume pe care-l poartă 129.947 de femei şi Florica, 91.751. Mesaje de Florii 2018. Alte 73.637 de românce au numele Camelia. De asemenea, 336.793 de bărbaţi se numesc Florin, 145.673 sunt Viorel şi 54.608 Florian. Alţi 9.065 sunt Mugurel, iar 2.300 de bărbaţi se numesc Trandafir. În cazul în care aveţi persoane dragi care poartă numele de Camelia, Margareta, Violeta, Lăcrămioara, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Brânduşa sau, în cazul bărbaţilor, Viorel, Florin, Florian, Florentin, Florinel, Crin trebuie să le trimiteţi un gând bun şi cum o puteţi face mai bine decât prin mesaje de Florii 2018.

Mesaje de Florii cu imagini. Cele mai frumoase felicitări cu flori: La mulţi ani de Florii!

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Mesaje de Florii 2018. Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Aş vrea de aici să vii, în alte lumi senine, în dimineaţa de Florii, să mă cunun cu tine.

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

Mesaje de Florii 2018. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

Duminca de Florii este extrem de importantă pentru creștinii ortodocși. Aceștia merg la biserică cu ramuri de salcie unde sunt sfințite pentru a fi ținute în casă, lângă icoane sau deasupra ușilor. Ramurile de salcie binecuvântate de Florii sunt văzute ca remediu pentru diferite afecțiuni (durere de spate, mușcătura de șarpe).

Mesaje de Florii 2018. O altă tradiție de Florii este mâncatul de pește, pentru că Iisus ar fi cerut să mănânce pește în această zi. Fiind ultima dumincă înainte de Paște, ultima duminică a Postului Mare este o zi cu dezlegare la pește.

În această zi se aerisesc hainele, se scoate zestrea afară la soare pentru a atrage ursitul.

Mesaje de Florii 2018: Felicitări de Florii pentru cei dragi

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume urează “la mulţi ani!” unei alte flori.

Mesaje de Florii 2018Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La multi ani!

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii 2018. Apropiindu-se o mare zi de sărbătoare, ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor! Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. LA MULŢI ANI!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

Mesaje de Florii 2018: Felicitări de Florii pentru prieteni

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La Multi Ani!

Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

Mesaje de Florii 2018. Florii alese si zile senine, saptamana mare sa te tina in leagan de flori si lumina curata. La Multi Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Astazi, fiind o zi frumoasa si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii, tin a te felicita. La multi ani de ziua numelui!

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

Mesaje de Florii 2018. Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulţi Ani!

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer “La Mulţi Ani!”

De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare.