MENIU

Ce tradiție regală trebuie să îndeplinească Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry

Meghan Markle va urma o rețetă tradițională, din care va trebui să scoată anumite alimente ce ar putea cauza toxiinfecție alimentară înainte de nunta cu prințul Harry.

Actrița se pregătește să-i calce pe urme reginei Elisabeta a II-a pe măsură ce se apropie data nunții. Cum titlul regal vine și cu obligații, ea va trebui să urmeze o dietă specifică membrilor Casei Regale. Meghan nu va avea voie să servească midii sau friptură preparată în sânge, atunci când va lua masa în oraș.

Regula pornește de la ideea că nu ar fi indicat ca un membru al familiei regale să lipsească de la evenimente importante din cauza unei alimentații nepotrivite care poate provoca probleme precum dureri de stomac, dureri de cap, greață sau vărsături.

Potrivit click.ro, regina respectă cu strictețe această tradiție regală, în timp ce restul membrilor familiei adoptă o atitudine mai lejeră în cazul acestei reguli.

Un expert în alimentație, a întocmit o listă pe această temă cu alimentele care ar trebui evitate cu precădere. Astfel, apa nefiltrată, făina negătită, fructe sau legume care au fost în prealabil spălate și tăiate de furnizor sunt interzise.