MENIU

Megan și Harry, anunț-bombă, presa tabloidă e în stare de șoc

Megan si Harry

Un anunț-bombă al cuplului Megan Markle prințul Harry provoacă rumoare în Marea Britanie. Cei doi au transmis că nu vor mai ,,coopera" cu majoritatea publicațiilor tabloide.  Cei doi au explicat și motivul rupturii: difuzarea de știri false.

Ducele și Ducesa de Sussex au anunțat că nu vor mai colabora cu cele mai importante tabloide britanice. Scrisoarea a fost trimisă conducerilor editoriale ale The Sun, Daily Mirror, Daily Mail și Daily Express, potrivit The Independent. Motivul pentru care cuplul rebel al Familiei Regale a decis această ruptură este că nu mai vrea să fie folosit ca momeală pentru a atrage audiență cu orice preț, mai ales când autorii știu că difuzează informații distorsionate, false sau care încalcă peste măsură viața privată.

“Presa are tot dreptul să scrie și să aibă o opiniei, bună sau rea, despre Ducele și Ducesa de Sussex. Dar aceasta nu se poate baza pe o minciună,” se spune în scrisoarea transmisă tabloidelor. 

În concuzie, Harry și Megan transmit că nu va mai exista nicio colaborare cu publicațiile pomenite și nu vor mai răspunde niciunei interpelări.

Nu este pentru prima dată când cuplul se războiește cu presa tabloidă. Atât Harry, cât și Megan, au acționat în justiției diverse publicații, pentru articole care-i vizau. 

 

 

Mai multe articole despre:
Harry Megan Regina UK