MENIU

Medicii au refuzat să-i facă transplant de plămâni. Motivul este șocant

Familia unui adolescent din Utah afirmă că spitalul la care au apelat pentru un transplant de plămâni de care adolescentul avea nevoie a refuzat să-i facă acestuia intervenția. Medicii susțin că analizele de sânge au arătat că acesta fumase marijuana.

Riley Hancey (19) ani a fost spitalizat în noiembrie din cauza unei pneumonii severe, care i-au indus o insuficiență pulmonară. Medicii l-au anunțat că va avea nevoie de un transplant dublu de plămâni pentru a supraviețui, dar curând avea să fie scos de pe lista de așteptare deoarece testele au arătat că a consumat marijuana.

Tatăl adolescentului a relatat că fiul lui era foarte activ și consuma marijuana foarte rar, înainte să se îmbolnăvească. Ultima dată o făcuse alături de prieteni, de Ziua Recunoștinței, dar nu era un fumător înveterat.

Cadrele medicale au afirmat că spitalul are dreptul să refuze pacienții care necesită transplant din varii motive ce țin de consumul unor anumite substanțe contraindicate

Familia băiatului a relatat că au fost nevoiți să parcurgă peste 3200 de kilometri, către un spital din Philadelphia, unde a suportat un transplant dublu de plămâni, acum două săptămâni. 

Mai multe articole despre:
marijuana refuz transplant de plamani Riley Hancey