MENIU

Medic ginecolog, ridicat de mascați direct din cabinet

Flagrant în cabinetul unui medic ginecolog de la Maternitatea Odobescu, din Timișoara. Acesta a fost ridicat de ofițerii anticorupție și dus la Parchet, după ce o pacientă l-a acuzat că ar fi cerut bani ca șpagă.

Potrivit pressalert.ro, o timișoreancă s-a prezentat la cabinet, cu o sarcină în stadiu avansat, știind că avea de plătit o taxă de 250 de lei, așa cum era afișat pe ușă. Doctorița i-a cerut încă 450 de lei, șpăgi pentru asistente și anestezist, ba chiar i-a spus femeii că altfel nu-i face avortul, pentru că e prea riscant.

Revoltați, pacienta și soțul ei au sunat la Direcția Generală Anticorupție și, cu ajutorul polițiștilor și procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, au pus la cale un flagrant.

Femeia s-a întors la maternitate cu toți banii ceruți de medic, iar în timpul consultului în cabinet au intrat oamenii legii, care au condus-o pe doctoriță la audieri. La finalul discuțiilor, doctorița a fost lăsată să plece acasă. Aceasta urmează să fie cercetată în libertate pentru luare de mită.

Mai multe articole despre:
avort mită procurori şpagă DGA