MENIU

Medic din Cluj Napoca, găsit mort, cu o seringă înfiptă în piept. Motivul, absolut dramatic

Gest necugetat al unui medic veterinar din Cluj, de 44 de ani. Acesta a fost găsit mort în maşina de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept. Bărbatul era angajat la o firmă furnizoare de medicamente pentru uz veterinar. Cunoştinţele medicului au declarat că acesta avea probleme financiare, anunţă Gazeta de Cluj.

Iulian, medicul veterinar de 44 de ani, originar din Iaşi şi clujean de ani buni era angajat la o firmă din Braşov – furnizoare de produse farmaceutice de deparazitare a animalelor.

„Săptămâna trecută acesta a fost găsit, mort, în maşina lui de serviciu, cu o seringă înfiptă în piept (...). Culmea, parcă demonstrativ, omul a comis gestul chiar în proximitatea depozitului din Cluj-Napoca, de unde se aproviziona cu marfă. Conform mărturiei unor cunoscuţi de-ai săi, un motiv al sinuciderii sale ar putea fi acela că medicul a ajuns pe culmile disperării după ce în seara precedentă şi-a uitat încasările în maşină, aproximativ 10.000 de lei, iar a doua zi s-a trezit cu autoturismul spart şi fără bani”, mai relatează Gazeta de Cluj.

Ce spune Poliţia

„La data de 19 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran, în zona străzii Câmpului, a fost găsit un bărbat decedat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.