MENIU

mCouple, una dintre cele mai complete soluţii pentru spionaj în cuplu

Lansată de curând, mCouple este una dintre cele mai complete soluţii pentru spionaj în cuplu sau într-o relaţie deschisă.

Nu credeam că va exista o astfel de aplicaţie în AppStore vreodată, dar creatorii mCouple au reuşit să mă surprindă într-un mod remarcabil. Aceasta reprezintă una dintre cele mai simple soluţii pentru a captura toată activitatea întreprinsă de partenerul sau partenera voastră de viaţă pe al său iPhone.

mCouple este o aplicaţie gratuită ce poate fi descărcată printr-un click pe acest link. După ce aţi pornit-o prima oară, în meniul acesteia veţi găsi un ID specific dispozitivului vostru. După ce aţi instalat aceeaşi aplicaţie şi pe telefonul unei alte persoane, printr-o acţiune similară cu o cerere de prietenie bazată pe ID-ul unic de mai sus, vă daţi amândoi acordul ca celălalt să vadă tot ce faceţi pe iPhone. Din acel moment, fiecare apel, contact din agendă, sms sau mesaj de pe Facebook se va oglindi în timp real în aplicaţia mCouple de pe telefonul partenerului de viaţă. Citeste mai mult pe playtech.ro.