MENIU

Mașină spulberată de tren la Timișoara! Șoferul, transportat la spital după ce a fost extras dintre fiarele contorsionate

Accident pe calea ferată/ Captură foto

Un tren a spulberat o mașină, miercuri dimineață, la o trecere la nivel cu calea ferată din Timișoara. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat. Acesta a fost transportat la spital, conștient fiind. 

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineață, în jurul orei 7:00. Din câte se pare, șoferul s-a avântat pe linia ferată fără să țină cont de faptul că se apropia trenul.

„Am fost solicitați să intervenim la un accident feroviar, la trecerea de nivel de cale ferată de pe Aleea Pădurea Verde din Timișoara.

La fața locului s-au deplasat de urgență 13 pompieri cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.

În accident a fost implicat un automotor care circula pe ruta Remetea-Timișoara, în care se aflau 5 persoane, și un autoturism în care se afla doar șoferul.

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă și predată unui echipaj medical, în stare de conștiență. Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale", au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Mecanicul trenului, în vârstă de 60 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

"Conducatorului auto ii vor fi prelevate mostre biologice. Nu a putut fi testat", au mai spus polițiștii. 

Mai multe articole despre:
masina tren timisoara sofer accident tren calea ferata