MENIU

Şefii nu te lasă să pierzi NICIUN MINUT: vei munci şi când aştepţi la SEMAFOR

Maşina viitorului

Un nou concept de masina autonoma va transforma vehiculul intr-un birou si un spatiu de sedinte complet echipate.

Calatoriile cu masina vor deveni perioada pe care profesionistii o vor petrece facand afaceri, iar condusul masinii nu va mai insemna timpi morti, departe de lucru sau de casa, potrivit Manager.ro.

Furnizorul de spatii de lucru flexibile Regus a format un parteneriat cu Rinspeed pentru dezvoltarea unei masini concept, XchangE, care va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva in martie. Conceptul sprijina scopul Regus de a ajuta oamenii sa lucreze in deplasare si face legatura cu reteaua in expansiune a locatiilor Regus Express pe reteaua de autostrazi din Europa.

Optiunile de a lucra dintr-o „a treia locatie de lucru" (nici la birou, nici acasa) ar putea include acum si masina, precum si alte mijloace de transport.

Designul inovativ al masinii XchangE permite celor doua scaune din fata sa se roteasca spre spate, creand un spatiu mobil si un spatiu de sedinte pentru patru oameni. Tehnologia avansata a masinii si sistemele de infotainment permit pasagerilor sa se conecteze la birou, sa lucreze productiv sau sa realizeze o prezentare utilizand laptopul.

Rezultatul este un spatiu confortabil si confidential care transforma un blocaj din trafic in drum spre aeroport in timp productiv „la birou".

Pe langa faptul ca ajuta oamenii sa faca afaceri in deplasare, masina autonoma ofera profesionistilor mai multa flexibilitate a programului lor de lucru. Cu afaceri incheiate cu succes, oriunde s-ar afla si oriunde este mai confortabil pentru ei, nu mai este nevoie sa lucrati acasa sau sa renuntati la viata de familie.

Mai multe articole despre:
birouri Birou