MENIU

Masca, OBLIGATORIE în Caraș-Severin de miercuri

Masca, OBLIGATORIE în Caraș-Severin de miercuri

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, marți, impunerea obligativității purtării măștii de protecție și în spațiile deschise din Caraș-Severin, pentru oprirea răspândirii transmiterii noului coronavirus. Excepție vor face copiii de sub cinci ani.  

Decizia intră în vigoare miercuri, 14 octombrie, și va fi valabilă pe toată perioada stării de alertă. În decizia CJSU se arată că fața și nasul pot fi acoperite cu măști de unică folosință sau reutilizabile, inclusiv cu eșarfe sau alte accesorii vestimentare.

Nu vor fi obligați să poarte mască de protecție copiii de sub cinci ani, persoanele care desfășoară activități fizice intense sau alte activități reglementate de prevederi legale în vigoare, informează mediafax.

Administratorii și proprietarii de spații publice deschise au obligația să afișeze în locuri vizibile informația privind obligativitatea purtării unei măști de protecție. De la debutul pandemiei, în Caraș-Severin s-au înregistrat  1.773 de cazuri de Covid-19 și 64 de decese.

Citește și ”Starea de alertă se prelungește. Decizii de ultimă oră luate de Comitetul pentru Situații de Urgență - Document

Mai multe articole despre:
masca obligatorie caras-severin spatii deschise