MENIU

Masca de protecție, obligatorie în 6 județe. Alte autorități locale ar putea lua decizii similare

Purtatul măștii a devenit obligatoriu și în județeul Vâlcea

Crește numărul județelor în care este obligatorie masca: Vâlcea și Teleorman au impus măsura, după ce Argeș, Dâmbovița și Brașov au anunțat măsuri similare. Ulterior, aceeași măsură a fost decisă și pentru Călărași.

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie și în spațiile deschise aglomerate din tot județul Vâlcea, potrivit unei hotărâri adoptate, miercuri, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea.

De asemenea, masca este obligatorie și în târguri, piețe agro-alimentare, ștranduri, piscine, gări, autogări, stații de transport în comun.
 
Și în județul Teleorman, Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Alexandria a anunțat că din 30 iulie s-a hotărât ca și măsură obligatorie purtarea măștii de unică folosință, a eșarfelor sau a oricăror dispozitive care acoperă nasul și gura.
 
Aceeași măsură a fost dispusă și pentru județul Călărași, notează realitateadecalarasi.net. Purtarea măştii de protecţie este obligatorie în spaţiile publice deschise precum pieţe, târguri, oboare și parcuri.
Mai multe articole despre:
masca virus covid coronavirus carantina izolare valcea