MENIU

Masaj cu miere împotriva celulitei. Rezultate vizibile în 10 zile

<p>Masaj cu miere &icirc;mpotriva celulitei. Rezultate vizibile &icirc;n 10 zile</p>

Dacă ai încercat masajul anticelulitic acasă, folosindu-te de diverse creme sau soluții naturiste, însă nu ai văzut niciun rezultat, e posibil să fi ignorat un lucru extrem de important: masajul anticelulitic în sine presupune o anumită tehnică, instrumente speciale și dozarea corectă a presiunii aplicate asupra zonei masate. În lipsă acestor elemente, aplicarea de creme sau alte remedii anticelulitice nu se face decât superficial, cu șanse reduse de a ajunge la rezultate spectaculoase.

Dintre toate soluțiile naturiste anticelulitice, mierea pare a fi cea mai eficientă, chiar și în situația în care masajul nu se face corect, pentru că îmbunătățește circulația sângelui și susține bună funcționare a sistemului limfatic, potrivit divahair.ro.

Rezultatele încep să se vadă încă de la primele sesiuni, urmând că după 10 zile de masaj regulat pielea să capete deja un aspect mai ferm și celulita să fie mai puțin vizibilă.

Aplică pe zona cu probleme un strat subțire de miere, apoi lipește-ți mâinile pe zona respectivă și desprinde-le. Repetă în continuu, până ce devine din ce în ce mai dificil să faci acest lucru și până ce mierea începe să devină albă.

Lipirea și dezlipirea mâinilor creează un efect de vacuum care ajută la distrugerea celulitei. Acest masaj poate fi ușor dureros, însă e foarte eficient. Durată totală a masajului ar trebui să fie între 5 și 10 minute.

O altă metodă de a-ți face un masaj anticelulitic cu miere acasă este să folosești un pahar. Acoperă zona afectată cu un strat subțire de miere, apoi plimbă paharul cu gură în jos pe piele, cu mișcări circulare, pe toată zona pe care ai aplicat miere.

Se va crea, din nou, un efect de vacuum care ajută la dislocarea și remodelarea țesutului adipos. Dezlipește paharul, apoi lipește-l din nou și reia tot acest ciclu până ce mierea începe să se usuce. Repetă de 2 ori pe săptămânî, cât timp e nevoie.