MENIU

Mărturisirea tulburătoare a tinerei care și-a înșelat iubitul cu 20 de bărbați

O tânără care și-a înșelat iubitul în mod repetat, dar numai după ce acesta a înșelat-o în primul rând, mărturisește că este complet nefericită.

O tânără din Marea Britanie care a aflat că iubitul a înșelat-o a încercat să găsească o soluție la nefericirea sa în brațele altor bărbați.

Despre infidelitatea iubitului a aflat întâmplător, când a văzut un mesaj trimis de acesta către amantă. L-a confruntat și acesta a admis, spunând că amanta îl amenința oricum că vrea să dezvăluie relația.

După acest episod, tânăra s-a trezit în brațele altui bărbat, pe care l-a cunoscut în barul unde lucra.

După acesta, a urmat o altă aventură. ”Am avut numeroase relații, ba chiar am făcut sex cu doi bărbați în aceeași noapte”, mărturisește fata.

Aventurile nu au făcut-o să se simtă mai bine. ”Am crezut că dacă fac sex cu alți bărbați voi echilibra scorul, dar mă simt și mai rău. Ar trebui să ne căsătorim în curând, dar devin una dintre acele infidele în serie de care tot auzi”, spune tânăra.

Mărturisirea, făcută pentru psihologul The Sun, la rubrica ”Deidre Says”, găzduită de tabloidul britanic, primește și un răspuns.

Psihologul îi explică ceva destul de evident de altfel. ”Sexul fără obligații, fără rezultat, nu este stilul tău, nu-i așa? Te bucurai de o relație fericită, până când iubitul te-a înșelat, așa că de ce nu înfrunți realitatea, în loc să fugi de ea?”, îi spune psihologul, care o sfătuiește să renunțe la aventuri și să vorbească cu iubitul ei pentru a vedea dacă mai pot da o șansă relației.

Mai multe articole despre:
infidelitate