MENIU

Mărturie cutremurătoare: "Robert Wagner a omorât-o pe Natalie Wood". Fotografii rare cu Natalie Wood şi Robert Wagner, scanate de pe negativele originale

La 37 de ani de la moartea lui Natalie Wood, au apărut mărturii care schimbă tot ce s-a știut: fostul soț, Robert Wagner, acum în vârstă de 88 de ani, este considerat responsabil pentru decesul legendei de la Hollywood.

 

De Cristian Otopeanu

Natalie Wood a murit pe 29 noiembrie 1981, în condiții suspecte, în urma unei călătorii cu o ambarcațiune. Wood, 43 de ani la acel moment, a fost descoperită înecată, în apropiere de Insula Catalina, situată lângă Los Angeles.

Actrița americană filma la acel moment pelicula Brainstorm, iar majoritatea scenelor care cereau prezența ei fuseseră terminate.

La bordul ambarcaţiunii Splendour se mai aflau trei persoane: căpitanul, actorul Robert Wagner, care era soțul ei, şi actorul Christopher Walken, care juca alături de Natalie Wood în filmul Brainstorm.

La un moment dat, observând absența soției, Robert Wagner a apelat paza de coastă, iar trupul neînsufleţit al marii actrițe a fost descoperit în oceanul Pacific. Aceasta a fost versiunea oficială care a fost dată publicității.

Inițial, moartea lui Natalie Wood a fost clasată drept înec accidental. Dar, în 2011, anchetatorii au decis să redeschidă cazul, care continuă să facă valuri în Statele Unite ale Americii.

Mărturia care schimbă tot ce s-a știut: "Robert Wagner, responsabil de moartea soției sale, Natalie Wood" 

Acum, Dennis Davern, omul care a condus ambarcațiunea în noaptea fatidică pentru Natalie Wood, a decis să vorbească amplu. Presa americană a relatat că Dennis Davern îl consideră responsabil pentru decesul lui Natalie Wood chiar pe Robert Wagner, fostul ei soț. Totodată, căpitanul iahtului a susținut că Robert Wagner a oprit toate eforturile de salvare.

Dennis Davern a povestit că în acea zi, între Natalie Wood, Robert Wagner și Christopher Walken a pornit o ceartă violentă, cu Robert Wagner reproșându-i lui Walken atitudinea față de soția lui.

Conform mărturiilor căpitanului ambarcațiunii, Natalie Wood s-a enervat după acea ceartă și s-a retras în cabina ei. Și Cristopher Walken a plecat în cabina lui, în timp ce Robert Wagner a rămas pe loc și ar fi început să bea.

Ulterior, povestește Dennis Davern, a avut loc o dispută aprinsă între Robert Wagner și Natalie Wood, iar actorul i-a cerut căpitanului iahtului să nu se amestece și să plece. Dennis Davern a încheiat spunând că soția lui Robert Wagner a fost apoi omorâtă și aruncată peste bord.

Cine a fost Natalie Wood

Natalie Wood (1938-1981) a fost una dintre legendele Hollywood-ului. Actrița a jucat în 52 de filme, în perioada 1943-1981. Printre altele, a apărut în pelicule celebre, precum "West Side Story" și "Rebel Without a Cause", în ultimul, alături de James Dean.

Natalie Wood a fost nominalizată la trei premii Oscar.

Actrița a fost căsătorită de două ori cu actorul Robert Wagner (1957-1962 şi 1972-1981). În 1956, cu un an înainte de a se căsători prima oară cu actorul american, Natalie Wood a avut o relație de câteva luni cu Elvis Presley.

 

www.realitatea.net scoate la iveală imagini rare cu Natalie Wood și Robert Wagner, realizate acum 60 de ani, în perioada de glorie a Hollywood-ului. Fotografiile provin din colecția jurnalistului Cristian Otopeanu.

Vezi fotografiile, care au fost scanate direct de pe negativele originale, aici!

 

 

.