MENIU

Cum a fost vizitat părintele Cleopa de extratereştri. "Un om înalt a ieşit din maşina cu multe roţi"

Părintele Ilie Cleopa

Părintele Ilie Cleopa, cunoscut predicator al Moldovei de la Mănăstirea Sihăstria, a povestit cu ani în urmă, înainte să treacă la ceruri, o întâmplare foarte bizară din viaţa de sihăstrie: a fost vizitat la chilie de un OZN.

Una dintre cele mai tulburătoare mărturii ale părintelui Ilie Cleopa este cea referitoare la o întâlnire cu o fiinţă ciudată care coborâse dintr-o „maşină de alamă cu multe roţi".

Părintele Cleopa îşi aduce aminte de o întâmplare ce duce cu gândul la o întâlnire de gradul III. Scena ar fi avut loc în Postul Crăciunului, la o oră după miezul nopţii.

„Eram într-o noapte la ora unu în bordei... când deodată aud: buf, buf, buf! Se cutremura pământul. Eu am ieşit să văd ce se aude, dar când am deschis uşa la bordei am văzut afară o lumină mare şi în lumină, o maşină de alamă cu multe roţi", spune părintele.

Cleopa adaugă că o fiinţă ciudată a ieşit din „maşina cu multe roţi", un clasic O.Z.N, şi i s-a adresat pe un ton înfricoşător.

„Din ea a coborât un om înalt, cu ochii mari, pe jumătate albi şi pe jumătate negri, care numai atât a zis apăsat: Ce cauţi aici? Atunci mi-am adus aminte ce zic Sfinţii Părinţi. Că dacă ai Sfintele Taine, Îl ai pe Hristos viu! Eu aveam Sfintele Taine într-o scorbură de brad în bordei. Şi când am văzut aşa, am intrat repede înăuntru, am cuprins bradul cu Sfintele Taine în braţe şi numai atât am zis: . Să vezi tu atunci rugăciune când este dracul la uşă!"

Puterea credinţei a fost suficientă, mai spune duhovnicul de la Sihăstria, pentru a alunga creatura care-l speriase la o oră după miezul nopţii. „Şi când m-am uitat din nou afară, l-am văzut cum se dădea înapoi alungat de puterea lui Hristos". Lângă bordei era o râpă mare unde a căzut acel duh necurat, scrie Adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
Ilie Cleopa cleopa