MENIU

Mărturia tulburătoare a mamei celor două fetițe înjunghiate de la Piatra Neamț: ce a spus agresorul în fața anchetatorilor

Criminalul de la Piatra Neamț. Mărturii șocante. Foto/Poliția

Nicoale D., bărbatul din Neamț care și-a înjunghiat fiicele gemene și și-a rănit și soția, le-a spus anchetatorilor, după ce a fost încătușat, că regretă un singur lucru. „Îmi pare rău că n-a fost și soacra aici”, a spus el, supărat.

Mădălina D, mama celor 3 copii, a povestit cum a decurs cumplitul eveniment, scrie stiripiatraneamt.ro

"Nu știu ce l-a facut să gândească așa… Nu pot să zic că dacă-mi dădeam seama din timp era ok, dar el era lucid, era aceeași persoană și foarte rar mai vedeam câte ceva schimbat, dar o puneam pe baza stresului…

Nu vedeam schimbări majore, doar faptul că la un moment dat a slăbit foarte tare. El spunea că este foarte bolnav dar s-a informat pe google și s-a autodiagnosticat și a spus că are diabet și că medicii nu-l cred și a început să țină un regim alimentar.

Medicamente nu lua decât pentru somn, pentru că avea insomnii. Nu credeam că este atât de grav la început, abia apoi când am văzut că se îngroașă gluma am încercat să-l ajut dar cu cât încercam mai tare să-l ajut, el credea că vrea să-i fac rău. 

Ceream ajutorul familiei mele pentru că familia lui nu știa nimic pentru că el nu le spunea nimic și eu nu puteam vorbi cu familia lui pentru că mă controla, îmi controla telefonul, nu prea puteam să vorbesc. Și nu vorbeam cu ei pentru că după aceea aveam muncă de lămurire în casă și eu eram însărcinată în luna a 8-a și nu-mi trebuia asta.

Cu câteva zile înainte de crimă comandase pampers și în seara de dinaintea crimei îmi spunea să cumpar lapte praf. Când am vrut să ies din casă s-a uitat la mine și mi-a zis: “tu știi că vă iubesc pe toți, chiar dacă nu vă arăt?” Și i-am spus să stea liniștit, că știu asta. Si apoi a insistat să cumpăr lapte praf, deși eu mai aveam. I-am spus că nu are rost să mă duc să cumpăr dar a insistat să cumpăr lapte praf.

Când m-am întors în casă mi-a spus ca îi este rău. M-am așezat lângă el, am evitat să pronunț cuvântul “salvare” că sărea în capul meu și l-am lăsat să se liniștească și m-am ocupat de fete.

Eu l-am mai surprins uitându-se suspect la mine și i-am spus că mă sperie… 

Într-o noapte, dormeam pe partea stângă, el la calorifer și m-am trezit, era 3-4 dimineața și am simțit că sunt privită. El stătea pe o parte, ridicat, deasupra mea, cu privirea fixă, o privire goală, înfiorătoare.

În altă noapte m-am trezit și el era între patul nostru și patul fetelor și stătea aplecat deasupra lor și se uita fix.

Cu ceva timp în urmă i-am spus surorii mele să vorbească cu vărul lui, poate reușește să-l convingă să meargă la doctor. El îmi controla telefonul, eu nu mai puteam vorbi cu ai lui. I-am spus că a scos un cuțit din sertar și nu știu ce vrea să facă cu el, dacă vrea să-și facă rău lui sau mie, nu știu dar sunt speriată.

Eu ca soție am făcut tot ce mi-a stat în putere…”