MENIU

Marte intră în Scorpion: urmează o perioadă intensă pentru zodii

Marte intră în Scorpion: urmează o perioadă intensă pentru zodii

Data de 18 noiembrie va rămâne în memoria noastră, pentru că războinicul Marte părăsește echilibrul Balanței și pătrunde în teritoriile tenebroase și pline de forțe ascunse ale Scorpionului. Această tranziție se va resimți puternic în viața zodiilor, în special în ceea ce privește împlinirea celor mai arzătoare dorințe.

Berbecul își împlinește o dorință arzătoare

Vrei să-l aduci la altar pe bărbatul visurilor tale? Sau aștepți, de multă vreme, o schimbare în viața ta profesională? Ai nevoie să te afirmi, să fii mai des în lumina reflectoarelor? Orice obiectiv ai avea legat de viața ta personală, profesională sau socială, Marte, planeta ta guvernatoare, te va ajuta să-l atingi. Intrând în Scorpion, Marte îți dă acces nelimitat la o comoară emoțională de care nu te-ai mai folosit de mult. Ai grijă însă, deoarece tendințele tale impulsive sunt mai puternice decât oricând și ar putea pune piedici în calea visurilor tale.

Taurul se reinventează

Marte în Scorpion are un efect neașteptat asupra ta: îți explorezi profunzimile subonștientului și înțelegi care sunt motivele ascunse care te împiedică să fie fericită. Fie că petreci o perioadă de introspecție în singurătate, fie că apelezi la ajutorul unui psiholog, cert este că simți că ai, în sfârșit, acces la cheia destinului său. Alegerile tale, temerile care te blochează, sentimentele de neputință și insatisfacție, toate își dezvăluie cauzele în fața ta. Cu aceste revelații în suflet, poți începe o muncă plină de forță, de reinventare a propriei vieți.

Citește continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop