MENIU

Mark Zuckerberg a explicat de ce a cumpărat WhatsApp

<p>Mark Zuckerberg </p>

MARK ZUCKERBERG a explicat de ce rețeaua de socializare pe care a fondat-o, Facebook, a cumpărat aplicația WhatsApp cu 19 miliarde de dolari. 

FACEBOOK a anunțat miercuri că va cumpăra aplicația de mesagerie instant pentru dispozitivele mobile WhatsApp, cu suma de 19 miliarde de dolari.

MARK ZUCKERBERG, creatorul rețelei de socializare FACEBOOK, a explicat într-o postare rațiunile din spatele acestei achiziții. 

Iată mesajul integral postat de MARK ZUCKERBERG pe contul său de FACEBOOK:

"Sunt entuziasmat să anunț că ne-am decis să cumpărăm WhatsApp și că întreaga echipă ni se va alătura la Facebook.

Misiunea noastră este să facem lumea să fie mai deschisă și mai conectată. Facem asta construind servicii care îi ajută pe oameni să împărtășească diverse tipuri de conținut cu alte persoane. WhatsApp ne va ajuta să facem asta și vom continua să dezvoltăm un serviciu pe care oamenii din toată lumea îl folosesc cu plăcere în fiecare zi.

WhatsApp este un serviciu de mseagerie simplu, rapid, ce este folosit de peste 450 de milioane de persoane, de pe toate platformele mobile  importante. Peste un milion de persoane folosesc WhatsApp în fiecare zi.

WhatsApp va continua să funcționeze în mod independent față de Facebook. Proiectul aplicației va rămâne neschimbat, iar echipa va rămâne în continuare în Mountain View. În următorii ani, vom munci din greu pentru a ajuta WhatsApp să crească și să conecteze întreaga lume. Ne așteptăm, de asemenea, ca WhatsApp să ne ajute în eforturile depuse pentru Internet.org, parteneriatul nostru pentru a avea acces la internet la prețuri reduse pentru toată lumea.

WhatsApp va fi complementară serviciilor noastre de chat și mesagerie. Facebook Messenger este folossit pe scară largă pentru comunicarea cu prietenii de pe Facebook, iar WhatsApp pentru comunicarea cu toate contactele unei persoane și cu grupuri mici de persoane. De vreme ce WhatsApp și Messenger au scopuri atât de diferite, vom continua să investim în amândouă și vom continua să le transformăm în produse uimitoare pentru toată lumea.

Cei de la WhatsApp au avut toate posibilitățile din lume, așa că ne bucurăm că au ales să lucreze cu noi. Îl cunosc pe Jan (Jan Koum, fondatorul aplicației WhatsApp) și stiu că împărtășim aceeași viziune de a face lumea mai deschisă și mai conectată"

Mai multe articole despre:
aplicaţie dolari miliarde cumpărat whatsapp 19