MENIU

Marius Pieleanu, reacție în scandalul Teleormanleaks: "Numele meu e comun în Teleorman"

Un geamantan cu mii de documente, poze și filmări din interiorul Tel Drum a ajuns la jurnaliștii de la Rise Project. Ei susțin că a fost găsită de un localnic din Teleorman pe proprietatea sa și că ar fi dispărut cu puțin timp înainte ca procurorii să descindă la Teldrum.

Sociologul Marius Pieleanu este unul dintre personajele care apar în cazul scrisorilor din interiorul Tel Drum găsite pe proprietatea unui localnic din Teleorman.

Acesta a declarat pentru Realitatea TV că nu știe cine este Petre Pitiș. Potrivit jurnalistilor de la Rise Project, în valiza cu pricina s-ar fi aflat o tabletă a directorului general Tel Drum, Petre Pitiș.

Aceasta ar conține o agendă cu 980 de numere de telefon strânse în ultimii ani: "Băsescu", "Hrebe", "Dăncilă", "Bănicioiu", "Pieleanu" sau ... "L I V I U", scris cu spații între litere.

"Doua chestiuni: 1. Numele Pieleanu e extrem de frecvent în Teleorman, nu înseamnă că dacă e asociat numele meu, numărul e al meu. 2. Eu nu știu cine este domnul Pitiș, nu am vorbit în viața mea cu domnia sa. Eu eram acolo de 32 de ani, domnia sa nu, deci nu știu cine este. Eu cred că e totuși o confuzie, s-ar putea ca numărul să fie asociat numelui", a explicat Marius Pieleanu la Realitatea TV.

În valiză se aflau și câteva medii de stocare: un hard disk, dar și o tabletă care i-ar fi aparținut directorului general Tel Drum, Petre Pitiș, mâna dreaptă a lui Dragnea. Dispozitivul ar conține peste 1.000 de fotografii din excursii exotice, întâmplări din firmă și momente de familie.

Teleormanleaks. Cum a ajuns valiza cu documente secrete în posesia Rise Project

Mai multe articole despre:
teleormanleaks