MENIU

Marian Vanghelie așteaptă vestea cea mare! Fostul primar ar vrea să revină în politică

<p>Marian Vanghelie</p>

Plecat de la primărie după ce a intrat în vizorul DNA, Marian Vanghelie vrea să se întoarcă în politică. Fostul edil și-a făcut partid și spune că deja lucrează la un program de guvernare. Cunoscut pentru problemele de exprimare, Vanghelie admite că nu e în măsură să comenteze greșelile Vioricai Dăncilă. Și cu Liviu Dragnea este îngăduitor: a fost condamnat pe nedrept, potrivit Realitatea TV. 

Întrebat dacă Dragnea merită amnistie, fostul primar al sectorului 5 i-a sărit în apărare.

"Vedeți, în toate nebuloasele întâmplate, nu sunt un fan al lui Dragnea, dar și Dragnea unele lucruri le-a luat pe nemeritate. Acea judecată care a fost în baza referendumului. Nu cred că acel dosar e pe merit, că aia înseamnă corupție, nu cred că asta e modalitatea de a se scoate oamenii din politică. ....Amnistia nu trebuie să fie dată pentru mine", a precizat Vanghelie. 

Viorica Dăncilă a beneficiat de maximă clemență din partea lui Vanghelie. Mai cu seamă că fostul edil al sectorului cinci s-a luptat toată viața sa cu limba română.

"Tuturor li se întâmplă și am văzut foarte multe emisiuni cu învață să vorbești românește corect. Întelegi? Tuturor ni se întâmplă, li se întâmplă și ni se întâmplă. Aș fi cel mai puțin în măsură să mă iau de primul ministru pentru acest lucru", spune Vanghelie.


Marian Vanghelie a rămas cu nostalgia vieții în lumina reflectoarelor. Așa că pregătește o revenire.

"Am făcut acest partid politic, PSDI(independent). Cred că românii vor înțelege și ne vom debarasa de aceste gunoaie. Va fi un partid la stânga PSD-ului în care în sensul coerent, în sens pozitiv, să încercăm să spunem lucrurile, să le putem aduce unde sunt necesare, să creăm o clasa de mijloc.", a mai spus fostul primar. 

Mai multe articole despre:
Marian Vanghelie video amnistie