MENIU

Maria Sharapova a spulberat o româncă în prima zi a anului

<p>Maria Șarapova </p>

Celebra tenismenă rusoaică Maria Sharapova a trecut fără probleme la turneul Shenzhen Open de românca Mihaela Buzărnescu, în două seturi scurte, 6-3, 6-0.

Rusoaica Maria Sharapova, locul 59 WTA a trecut fără probleme la turneul Shenzhen Open de românca Mihaela Buzărnescu, în două seturi scurte, 6-3, 6-0.

A fost un scor categoric in favoarea fostei lidere mondiale WTA, 6-3, 6-0, dar Buzarnescu a lasat o impresie buna in primul set, acolo unde se putea distanta, avand 3-2 si serviciul.

mediat dupa partida, Sharapova a oferit un scurt interviu organizatorilor: "Uitati-va la acest public, e minunat sa joc aici. E prima data cand sunt la Shenzhen, e minunat sa fiu aici printre voi. A fost un meci bun pentru mine in prima mansa, m-am incalzit bine pentru tururile urmatoare. Niciun meci nu seamana cu altul, urmatorul meci va fi si mai greu, vreau sa joc din ce in ce mai bine la fiecare partida, sa o iau pe rand si apoi vom vedea unde voi ajunge", a fost scurta declaratie a Mariei, potrivit Ziare.com.

Mai multe articole despre:
Maria Sharapova Mihael Buzarnescu