MENIU

Maria Şalaru: Cântecul este cel mai bun prieten

Maria Şalaru

Un artist desăvârşit, profesor, o iubitoare a naturii şi a cântecului, Maria Şalaru, interpretă de muzica populară a fost invitata de onoare a emisiunii ''Acasă la Oamenii Realităţii'', realizată de Alexandra Păcuraru. Aceasta a vorbit despre tradiţie, dragoste de cântec şi cel mai de preţ dar al unei naţiuni: copiii.

Interpreta îşi cântă plaiurile natale cu foc şi revine acolo, din ce în ce mai des. Maria Şalaru s-a născut în Delenii Iaşilor, la graniţa dintre judeţele Botoşani şi Iaşi, acolo unde, natura e perfectă, iar oamenii au grija aproapelui şi iubire de Dumnezeu.

"Cantecul nu m-a schimbat, m-a readus la ceea ce eram eu de fapt cea care a fost dintotdeauna cred ca aceasta putere vine de undeva din interior", a spus Maria Şalaru.

De 25 ani, Maria e profesoară de canto şi asta e una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii ei. Iubeşte copiii mai presus de orice şi fiece clipă alături de ei îi face viaţa mai frumoasă.

"De un copil nu poti sa te apropii decat cu sinceritate si dragoste daca vrei sa il pacalesti te prind. Vin de la 3 ani si raman pana termina liceul. Cel mai mic este Tudor are 3 ani si jumate, cea mai mare Andra Rusu, are 10 ani", a spus Maria Şalaru.