MENIU

MARIA GRAPINI: UN ROMÂN, primul om care a zburat în cosmos! Lucrurile astea trebuie cunoscute

Maria Grapini a spus că un român este primul om care a zburat în COSMOS

MARIA GRAPINI, ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, afirmă, într-un interviu acordat postului de televiziune Speranţa TV, că România se poate lăuda cu primul om care a zburat în cosmos.

In acest interviu MARIA GRAPINI isi prezinta un proiect prin care pledeaza pentru promovarea imaginii Romaniei prin valorile sale.

MARIA GRAPINI, "In proiectul meu foarte drag care l-am lansat anul trecut, imediat ce am venit, Romania promovata prin valori, pentru ca eu cred ca Romania poate sa isi schimbe imaginea, credibilitatea, prin oameni care au reusit in profesiile lor si care au confirmat in tara si in afara. Ei pot sa fie ambasadorii nostri, si atunci am ales, din domeniul culturii, sportului, stiiintei, si le-am dat acest titlu onorific, de ambasador, chiar un pasaport am facut, si ma bucur foarte tare si ii multumesc public dl ministru Corlateanu (Titus Corlatean, n.r.) care a considerat ca aceste personalitati merita chiar un pasaport diplomatic
 
MARIA GRAPINI, Ca sa mai fim cunoscuti si altfel, si nu numai printr-o singura disciplina, nu numai prin sport, eu am fost sportiva si iubesc sportul, dar trebuie sa vada ca avem si muzicieni, ca avem si oameni de teatru, ca avem si oameni de stiinta, ca avem si primul om care a zburat in cosmos, lucrurile astea trebuie cunoscute de celelalte natii si sigur pe langa bogatiile naturale si ceea ce ne-a dat Dumnezeu aici pe pamant, specific turismului, de la resurse minerale, balneare, mare, munte, Dunare, Delta, toate, toate, resursa istorica, situri arheologice, suntem asa, mustim de cultura si de istorie", afirma MARIA GRAPINI, in acest interviu acordat pentru Speranta TV.

VEZI VIDEO AICI

MARIA GRAPINI: AM FOST OLIMPICĂ LA ROMÂNĂ 

Criticată în repetate rânduri pentru greşelile gramaticale pe care le face pe Facebook, Maria Grapini a găsit explicaţia: tableta e de vină. Ministrul Turismului susţine, într-un interviu acordat cotidianului Adevărul, că stăpâneşte foarte bine gramatica şi că în liceu a fost chiar olimpică la limba română.