MENIU

Mare atenţie dacă visezi aceste trei lucruri. Prevestesc un necaz mare

<p>Mare atenţie dacă visezi aceste trei lucruri. Prevestesc un necaz mare</p>

Visele reprezintă o parte a integrată a subconştientului nostru care exprimă sentimente reprimate şi poat fi interpretate în diferite moduri. De fapt, nu sunt decât mesaje “codate” pe care creierul nostru ni le transmite pentru a trage anumite semnale de alarmă.

În ciuda faptului că există studii întregi făcute pe semnificaţia viselor, doar visele recurente, adică cele care se repetă de la o zi la altă, denotă de fapt slăbiciuni sau probleme care ne macină sau care ar putea să aibă loc. Astfel, aceste vise ne pregătesc, practic, subconştientul pentru situaţiile neprevăzute pe care am putea să le trecem.

Dintre aceste vise recurente, există o serie de vise cel mai des întâlnite la oameni. În urmă studiilor s-a observat că aceste vise denotă de fapt unele evenimente mai puţin plăcute care presimţim că se vor întâmplă şi care chiar se întâmplă.

Visul în care îţi cade un dinte sau simţi durere de dinţi

Aceste vis des întâlnit a prevestit pentru majoritatea celor care l-au avut moartea unui cunoscut. În cazul în care persoană simte durere în timpul visului, mai ales durere de măsea, este vorba despre o persoană destul de apropiată. Dacă nu se simte durere deloc, este vorba despre decesul unei persoane pe care o cunoşti însă la care nu ţii atât de mult.

Visul în care eşti urmărit

Acest vis este cât se poate de comun în cazul femeilor. Acest vis denotă faptul că fugi de probleme pe care de fapt ar trebui să le confrunţi. totodată, în cazul în care visezi că eşti urmărită de câini, înseamnă că ai parte de destul de mulţi duşmani, respectiv persoane care îţi vor răul din tot dinadinsul. Dacă animalele din vist te mai şi muscă, ar trebui să fi cât se poate de atentă la toată lumea din jurul tău pentru că cel mai probabil cel sau cea care te va trăda este o persoană apropiată.

Toalete publice murdare

Pe cât pare de ciudat, acesta este şi el unul dintre cele mai des inbtalnite vise recurente. Acest vis reprezintă nevoia personală de a scapă de lucrurile murdare din viaţă, nevoia de purificare. Stareea de disconfort din timpul unui vise de genul acesta denotă că nu eşti mulţumită cu viaţă ta şi că te sufocă “murdăria” pe care o trăieşti. acest vis denotă totodată şi că eşti pregătită să faci anumite schimbări majore.

Sursă: lyla.ro.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
dinţi toaletă vise semnificaţie vise