MENIU

Marcel Toader a murit într-un mod total şocant. Un prieten de-al său a spus totul

Marcel Toader a murit sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac. Medicii au încercat manevre de resuscitare peste o oră, dar fără rezultat.

Marcel Toader a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea şi apoi cu cântăreaţa Maria Constantin. În ultimii ani, bărbatul a fost prezent în paginile tabloidelor şi la emisiunile de profil cu scandalurile sale din viaţa personală.

Johnny Săndulescu, unul dintre prietenii de suflet pe care i-a avut Marcel Toader, a fost lângă el în ultimele clipe de viață.

I-a căzut telefonul pe masă și gata! S-a dus imediat! Nu a fost nimic pe supărare, totul a fost din senin. A mâncat o pastramă, a jucat niște table și a murit. Dumnezeu să-l ierte! El și-a făcut rău lui. Pentru că a împărțit dragoste peste tot. Mama lui este distrusă. Nu avea nimic pregătit, nici vorbă de loc de veci sau alte lucruri”, a declarat Johnny Săndulescu pentru Cancan.ro.

Marcel Toader s-a despărţit de Maria Constantin în anul 2017, ulterior divorţul fiind subiectul emisiunilor de monden, acolo unde Marcel Toader şi-a acuzat fosta soţie de infidelitate.

Mai multe articole despre:
marcel toader