MENIU

Marcel Ciolacu, despre SCANDALUL de la Spitalul Foișor: „Domnul Vlad Voiculescu este gol și în suflet și în cap”

Marcel Ciolacu/sursa foto: Ilona Andrei, INQUAM

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe ministrul Sănătății, într-o conferință de presă. Social-democratul spune că liderii alianței USR-PLUS ar trebui să-l retragă pe Vlad Voiculescu din funcție, după scandalul de la Spitalul Foișor din București.

Marcel Ciolacu: „Domnul Vlad Voiculescu este gol și în suflet și în cap. Nu poți susține că pacienții evacuați de la Foișor erau fericiți. Am văzut lideri PNL care au cerut demisia lui Vlad Voiculescu. Să vedem dacă vor vota moțiunea împotriva lui Vlad Voiculescu sau dacă e vorba doar de ipocrizie. Aștept atitudinea minorităților și a UDMR, dacă mai sunt de acord să-l susțină pe Vlad Voiculescu în vârful ministerului Sănătății. Domnii Cioloș și Barna ar trebui să îl retragă pe Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății.”

Filmul evenimentelor de la Spitalul Foișor de vineri seara

Ne reamintim că au fost proteste la Spitalul de Ortopedie Foișor, vineri noaptea, după evacuarea cu scandal. Mai multe persoane au format un cordon uman și s-au opus evacuării pacienților, pentru ca unitatea să devină suport-COVID. Jandarmii au folosit forța pentru a permite ieșirea pacienților.

O reacție a avut și șeful DSU, Raed Arafat.

Raed Arafat: „Ne-am orientat spre Spitalul Foișor. De ce? 21 de paturi de terapie intensivă și acolo există 200 de paturi în total cu oxigen, din care 90 ar putea fi folosite pentru pacienții cu COVID. În cursul zilei am semnat ordinul, care a fost avizat și de ministrul Sănătății. Am avut o discuție cu managerul spitalului și l-am informat. L-am informat și pe primarul Capitalei.”

Mai multe articole despre:
Ciolacu Voiculescu