MENIU

Marcel Ciolacu cere alianței USR-AUR o soluție pentru rezolvarea crizei politice: Odată cu Cîțu, să plece și Barna, Ghinea și Năsui

Marcel Ciolacu. Foto: Inquam / Octav Ganea

Președintele PSD a transmis, vineri seară, că alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea actualei crize politice. Înlocuirea lui Florin Cîțu cu Ludovic Orban sau cu Dan Barna nu rezolvă problemele românilor, a subliniat Marcel Ciolacu.

Mesajul a fost transmis după ce USR-PLUS și AUR au anunțat că au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu.

Ciolacu amintește că o activitate ”dezastruoasă” a avut întregul Guvern, nu doar Florin Cîțu, ci și Dan Barna, Csristian Ghinea și Claudiu Năsui. 

”Cîțu trebuie să plece! Dar, odată cu el, trebuie să plece și Barna, și Ghinea, și Năsui! Și ei au guvernat România în ultimul an de zile! Deși acum nu mai recunosc asta, în moțiunea depusă uitând să-și menționeze propria activitate dezastruoasă!
Alianța USR-AUR trebuie să propună o soluție pentru rezolvarea crizei politice. Înlocuirea lui Cîțu cu Orban sau cu Barna nu ar rezolva decât împărțirea ciolanului pentru actuala Coaliție, dar nu ar rezolva problemele românilor: sărăcia și creșterea prețurilor la alimente, medicamente și utilități”, a scris liderul PSD pe Facebook.

Vineri, în ședința coaliției, nu s-a ajuns la un consens. USR-PLUS a cerut demisia lui Florin Cîțu sau înlocuirea sa din fruntea Guvernului, dar solicitarea a fost respinsă de PNL. 

Citește și: ”Dan Barna și Dacian Cioloș: Florin Cîțu NU mai are sprijinul USR-PLUS. A fost depusă moțiunea de cenzură - Ne vom depune demisiile”