MENIU

Grupare specializată în trafic de persoane, destructurată. Oameni răpiți de pe străzi și ținuți ca SCLAVI, în jud. Maramureș

diicot maramures

În cursul zilei de astăzi, polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Maramureș au efectuat în Bozânta Mică două percheziţii domiciliare. 5 victime ale traficului de persoane au fost salvate.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, au documentat activitatea infracțională a 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 şi 56 de ani, bănuiţi de trafic de persoane și constituire a unui grup infracţional organizat.

În fapt, membrii grupării ar fi recrutat, începând cu anul trecut, mai mulţi bărbaţi din diferite zone alte ţării (din gări, autogări, etc.), pe care i-ar fi determinat să presteze diverse munci în agricultură, sub promisiunea oferirii de cazare, masă şi salarii. Citește continuarea pe realitateademaramures.net.

Mai multe articole despre:
Maramures DIICOT