MENIU

Manelist beat, polemică pe contul M.A.I., cu Marian Godină şi câinele Şuier

Incident şocant la Timişoara, miercuri dimineaţă. Un manelist a fost descoperit beat în trafic, după ce a adormit așteptând la semafor. Ştirea a fost distribuită şi pe contrul de FB al Ministerului de Interne, insoţit de un text pe care mai mulţi comentatori online, inclusiv poliţistul Marian Godină, l-au considerat nepotrvit pentru o instituţie a statului. 

Incidentul care a stârnit întreaga polemică s-a petrecut miercuri, la Timişoara. Un bărbat a adormit la volan și a fost văzut de o femeie, care a crezut că i-a venit rău și a sunat la 112, potrivit Realitatea de Timiş. Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constat că bărbatul, despre care tion.ro susţine că ar fi interpretul de manele Monică Lupșa, era beat.

Conform sursei citate, șoferul lăsase mașina în viteză și ținea piciorul pe frână, aşa că pompierii au parcat în faţa autoturismului o autospecială, pentru ca şoferul beat să nu porneasc din greşeală.

Incidentul a fost relatat şi într-o postare pe pagina de facebook a Ministerului de Interne şi a stârnit rapid reacţii, dar şi polemici, din cauza limbajului folosit.

"...în nemernicia ta, nu ai realizat că ai fost la un pas de a comite o tragedie! Probabil că te-ai ghidat după chestiile acelea pe care zici că le cânți și care au tiluri din cele mai ciudate... “Șmecher pentru o zi”, „Am făcut istorie”. 

(...)

Totuși, de ce scriem despre voi?!
Pentru că ne-am săturat! Ne-am săturat de comportamentul, atitudinea și inconștiența voastră! Ne-am săturat să vă găsim băuți la volan căutând motive din cele mai penibile prin care încercați să scăpați de lege!

NE-AM SĂTURAT SĂ NE PUNEȚI VIEȚILE ÎN PERICOL!

CONȘTIENTIZAȚI ACEST LUCRU ȘI NU MAI 
CONDUCEȚI DACĂ AȚI CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE!

P.S.: Sperăm ca instanța să te lase pieton mult timp de aici inainte!"

Poliţistul Marian Godină a scris şi el un mesaj, în care se întreba în cât timp va fi şters mesajul, având în vedere tonul. Cele mai multe like-uri le-a atras însă mesajul celebrului câine poliţist Şuier, care a şi distribuit ştirea pe profilul său de FB, cu mesajul "Il astept pe la Sibiu... ca pieton, sper!"  

 

Mai multe articole despre:
manelist Godina carmen dan Şuier câinele