MENIU

Mama multiplei campioane olimpice Gina Gogean a murit într-un accident înfiorător, la Galați. Sora sportivei, în stare gravă

Mama campioanei Gina Gogean a murit, iar sora este în stare gravă, în urma unui accident de circulație care s-a produs în Galați.

Un grav accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe DN 25, la intrare în comuna Piscu dinspre comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați.

„Conducătorul unui autoturism, o femeie de 42 de ani, care, probabil a adormit la volan, a pierdut direcția de mers și a intrat într-un autotren”, a precizat căpitanul Dan Cristian Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galați.

Șoferița care a produs accidentul în urma căruia o femeie de 72 de ani și-a pierdut viața este sora campionei olimpice de gimanstică Gina Gogean. Femeia care a murit era mama campionei și a șoferiței, care era medic pediatru la Spitalul de Copii din Galaţi.

Accident cumplit, pe DN1, la Băicoi: 19 persoane implicate, majoritatea copii. Impact nimicitor între 3 mașini

”Anica Gogean avea 72 de ani și mergea la Galați. La volan se afla fiica ei, Maricica, sora Ginei Gogean. Sora fostei gimnaste a suferit leziuni grave și este internată la un spital din Galați. Este tratată de colegii ei, aceasta fiind medic pediatru la aceeași unitate spitalicească. Tatăl gimnastei, în vârstă de 75 de ani, a primit teribila veste acasă, la Câmpuri”, potrivit vrancea24.ro.

Doctorița nu mai făcea gărzi pentru că are o problemă de sănătate.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și fac verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

O posibilă cauză a celor întâmplate este sindromul de burnout, o stare de epuizare emoțională, fizică și mentală, care apare de cele mai multe ori pe fondul suprasolicitării la locul de muncă.